Voor dakpanplaten en sandwichpanelen gaat u naar Huisman Gemert, met een voorraad van ruim 125.000 m2!Ze zijn er in veel soorten en maten te verkrijgen, dakpanplaten en sandwichpanelen. Wilt u verzekerd zijn van snelle levertijden, uitgebreide mogelijkheden en/of persoonlijk advies? Dan kiest u voor Huisman Gemert. Ruim 55 jaar zijn wij dé bouwmaterialen leverancier van Nederland. Wij hebben een gigantische opslag van meer dan 125.000 m2! Bovendien bestaat ons assortiment sandwichpanelen en dakpanplaten uit de beste merken over de hele wereld. Topkwaliteit, voor een goede prijs is wat wij u graag aanbieden met snelle levertijden. Bovendien oneindig veel mogelijkheden, zodat u de juiste kleur, afwerking of afmeting kunt bestellen. Sandwichpanelen kunt u daarbovenop geheel naar wens samenstellen bij ons. Ons motto luidt dan ook: ‘Samen bouwen in vertrouwen’. Dat doen wij al meer dan een halve eeuw met veel plezier en passie!

Voordelige dakpanplaten van goede kwaliteit

Wilt u graag dakbekleding plaatsen en bent u dakpanplaten aan het overwegen? Misschien heeft u er nog niet eerder van gehoord. Dakpanplaten zien eruit als de traditionele dakpannen. Normaal zou u voor het laten leggen van dakpannen ontzettend veel tijd en geld kwijt zijn. Het is zwaar werk, want de dakpannen zijn klein en wegen behoorlijk veel. Hiervoor is een ideale uitkomst bedacht: dakpanplaten. Het zijn lichtgewicht platen die te verkrijgen zijn in onder andere al geïsoleerde platen voor een goed eindresultaat. De platen kunt u eenvoudig monteren. Daarbij is het beter stormbestendig en is de levensduur hoger dan bij gewone dakpannen. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met de beste leveranciers van de wereld, zodat u alleen de beste kwaliteit van verschillende merken kunt bestellen bij ons. U besteld eenvoudig wat u nodig hebt en vindt daarbij een uitgebreide benodigdheden aanbod. Wij kunnen dit exact leveren uit onze eigen zetterij of in dezelfde materialen, kleuren en afwerkingen als de rest van uw bestelling.

Sandwichpanelen op maat bestellen

Naast dakpanplaten hebben wij ook een grote voorraad sandwichpanelen. Of u nou een bijzondere kleur zoekt passend bij uw bouwplannen, een goede binnen afwerking of juist een afwijkende afmeting. Sandwichpanelen besteld u eenvoudig en snel bij Huisman Gemert. Onze kwaliteit is zeer hoog, zodat u duurzaam kunt werken aan uw bouwprojecten. Veelvuldig worden sandwichpanelen gebruikt in de bouw. Wilt u graag een sandwichpanelen op maat bestellen? Neem dan gelijk contact met ons op. Gezamenlijk nemen wij de mogelijkheden door, zodat u precies kunt bestellen wat u wenst. Wij willen dat u namelijk helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Uiteraard leveren wij daarbij alle bijbehorende materialen, zoals hulpstukken en windveren mee. Naast sandwichpanelen en dakpanplaten bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan andere bouwmaterialen aan. Zo bent u verzekerd van een enorm aanbod bij dezelfde leverancier. Wij helpen u altijd graag verder met vragen of bouwoplossingen.

Bouwmaterialen bestelt u bij Huisman Gemert!:

  • Ruim 55 ervaring als bouwmaterialen leverancier
  • Eigen productielijnen
  • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
  • Snelle levertijden
  • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
  • Geheel naar wens samenstellen sandwichpanelen mogelijk
  • Persoonlijk advies
  • Diverse kleuren en materialen
  • Meer dan 125.000 m2 aan bouwmaterialen voorraad
  • Groot aanbod aan alle veelgebruikte bouwmaterialen

Op de website vindt u ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden: huisman.nl. Heeft u vragen of wilt u graag bouwmaterialen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Gezamenlijk met u bouwen wij in vertrouwen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn