Er zijn veel bedrijven te vinden die drukwerk op maat leveren. Een veel voorkomende optie in die online winkels is bedrukte bekers. Bij veel van die bedrijven kun je de mokken bedrukken met logo. Het is heel gebruikelijk voor bedrijven om hun bedrijfslogo op die manier aan de man te brengen. Niet gek, want bekers worden veel gebruikt, zeker op de werkvloer. Daarnaast is mokken bedrukken met logo een goede optie als je een origineel en leuk zakencadeautje wilt geven aan iemand. Bijvoorbeeld aan zakenrelaties of (potentiële) klanten. Een mok als cadeau is altijd welkom en het is tegelijk een goede manier om jouw bedrijf te promoten. Op mokkenshop.nl vind je een groot assortiment bekers. Binnen enkele dagen kan het drukbedrijf de mokken bedrukken met logo. Kies bijvoorbeeld uit de volgende producten:

  • Koffiemokken: van eenvoudige koffiemokken tot een compleet serviesset
  • Kop en schotel: ook een mok met schotel behoort tot de mogelijkheden
  • Theeglazen: wil je liever een glas dan een mok? Dit kan uiteraard ook. Kies voor enkel- of dubbelglazig

Naast keuze uit het type mok, kun je ook veel verschillende modellen beker kiezen. Je kunt kiezen voor een simpele, degelijke beker. Maar ook zeer stijlvolle en unieke bekers zijn deel van het assortiment.

Snel mokken bedrukken met logo

Wil je mokken bedrukken met logo, maar heb je niet veel tijd voor de bestelling? Bij Mokkenshop is het mogelijk om heel snel een bestelling te laten plaatsen. Voor je het weet heb je de gewenste artikelen al in huis. Uiteraard kan bezorgen bij jouw bedrijf ook. Ieder gewenst adres is in te vullen bij de bestelling online. Het enige dat je nodig hebt voor de mokken bedrukken met logo, is jouw bedrijfslogo. Wat vrij voor de hand ligt natuurlijk. Hoe je logo’s het best kunt vormgeven voor bedrukking is echter minder voor de hand liggend. Je wilt uiteraard dat jouw bedrijfsnaam en -logo direct in het oog springen bij mensen. Bovendien wil je dat het direct duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat. Daarom is het belangrijk dat bedrijfslogo’s op de juiste manier worden vormgegeven. Weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken – wat niet meer dan begrijpelijk is – dan kunnen de medewerkers je hiermee helpen. Twijfel daarom niet om contact op te nemen als je vragen hebt of als je graag tips en advies van een medewerker wilt. Op die manier kan jouw bestelling ook het snelst gedaan worden, waardoor jij meer tijd hebt voor andere dingen.

Advies en service op maat

De mokken bedrukken met logo kan zeer snel geregeld worden door een van de vriendelijke medewerkers. Soms kun je gewoon het bedrijfslogo gebruiken zoals je dat altijd gebruikt. In andere gevallen zullen medewerkers echter aanraden om enkele aanpassingen te maken. Vooral het voormaat en de kleuren van de logo’s spelen hierbij een grote rol. Hoewel er bij bedrukking natuurlijk altijd zo dicht mogelijk bij het origineel gebleven wordt. Vaak is het al genoeg om het voormaat iets groter of kleiner te maken, zodat het mooi uitkomt op de gekozen beker. In andere gevallen worden de kleuren iets aangepast, zodat het ontwerp sprekender is. Anders lijken de kleuren misschien vaal op de bekers, of misschien juist te fel. Voor mokken bedrukken met logo kun je zeker terecht bij Mokkenshop. Het drukbedrijf werkt al jaren samen met een professioneel promotiebedrijf en weet daarom precies hoe een dergelijke klus aangepakt moet worden. De medewerkers hebben allemaal een goede opleiding gehad en ze hebben jaren ervaring en kennis. Daardoor geven ze jou advies op maat en heb jij jouw bekers snel in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn