decisco - MCSEMCSE, oftewel Microsoft Certified Systems Engineer, is een handige kwalificatie om op zak te hebben wanneer je aan de slag wilt gaan binnen de ICT. Met een goede training en certificaat ben je in staat om de meest ingewikkelde handelingen te doen binnen het Microsoft systeem. Dit levert je zeker een voordeel op wanneer je op een zakelijk niveau werkt met dit systeem. Veel mensen werken thuis met deze software, maar dit betekent niet per se dat je het systeem ook op een ICT niveau kunt gebruiken. Hiervoor heb je over het algemeen een stuk meer kennis nodig. Met de MCSE trainingen bij Decisco Network Education krijg je de kennis die je nodig hebt. De prijs die je betaalt voor de cursussen is inclusief:

  • 25 MCSE klassieke lesdagen
  • Lesmateriaal
  • Officiële Microsoft examens
  • Microsoft Certificate of Achievement

Tijdens iedere lesdag word je natuurlijk ook voorzien van koffie, thee en lunch. Daarnaast krijg je een 5 daagse cursus naar keuze er gratis bij. Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld Managing Office 365 Identities and Services of Managing and Maintaining Windows 10. Daarnaast zijn er nog vier andere MCSE cursussen waar je uit kunt kiezen. Deze krijg je dus gratis bij het aanschaffen van de MCSE cursus.

Kwaliteitsgarantie met MCSE

Bij Decisco Network Education staan ze geheel achter de cursussen die ze aanbieden. Ben jij aan het einde van de cursus niet voor de volle 100% tevreden? Dan krijg je je geld terug. De andere garantie die ze je geven is de prijsgarantie. Decisco bieden de laagste prijs aan op het gebied van certificeringstrajecten en opleidingen. Krijg jij bij een ander bedrijf toch een lagere offerte voor dezelfde soort cursus? Dan biedt Decisco Network Education je dezelfde prijs plus 10% korting. Zo ben je er dus van verzekerd dat je altijd de beste prijs betaalt voor een uitstekende cursus. Deze kun je vervolgens indelen zoals jij dat wilt. Bij Decisco Network Education zijn ze flexibel, zodat jij de MCSE cursus kunt indelen zoals jou dat het beste uitkomt binnen je andere werkzaamheden. Veel mensen volgen deze cursus terwijl ze aan het werk zijn. Dit heeft als voordeel dat ze de kennis die ze opdoen meteen kunnen inzetten op de werkvloer. Veel onderzoeken hebben uitgewezen dat dit ervoor zorgt dat de kennis die je hebt opgedaan beter blijft hangen en dat je er dus veel meer gebruik van kunt maken. Het volgen van een MCSE cursus is dus zeer goed te combineren met een baan.

MCSE, klassikaal en zelfstudie

Net als met iedere studie die je doet, zal het bij deze cursus ook nodig zijn om wat zelfstudie te doen. Hou hier dan ook zeker rekening mee wanneer je je inschrijft voor een van de MCSE cursussen. Iedere cursus van Decisco Network Education wordt gegeven door een ervaren docent, die jou niet alleen de theorie leert, maar dit ook meteen in de praktijk toepast. Dit zorgt ervoor dat je een veel duidelijker beeld krijgt van hoe jij de kennis kunt toepassen binnen jouw werkzaamheden. Als jij jezelf dus wilt verbeteren op bepaalde gebieden binnen Microsoft, dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen in de lijst met cursussen die Decisco Network Education aanbiedt. Er zijn veel specialisaties binnen deze software. Kijk dus zeker goed naar wat jij nodig hebt en hoe jou dit verder kan helpen binnen jouw werkzaamheden. Uiteraard kunnen ze je bij Decisco Network Education meer vertellen over de uiteenlopende opties die ze aanbieden en hoe jou dit verder kan helpen. Neem hierover dus zeker contact met ze op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn