Het merendeel van de beroepsbevolking werkt tegenwoordig op een kantoor. Daar brengen we dan ook al snel 8 uurtjes per dag door. In die 8 uurtjes op kantoor drinken we vaak heel veel koffie en/of thee. Vooral koffie is een drank die we graag mogen drinken. Koffie verschaft ons de nodige energie en het hoort ook een beetje bij de Hollandse traditie. Maar hoewel een bakkie koffie natuurlijk lekker is op zijn tijd, is het ook een grote vochtvreter. Dat betekent dat je door teveel koffie ook heel snel uitdroogt als je niet ook voldoende water drinkt. Koffie maak je uiteraard met water, maar het gaat er om dat je naast het met koffie ‘vervuilde’ water ook genoeg schoon water drinkt. Maar het water uit de kraan is niet 100% schoon en is vaak ook niet echt gekoeld. Dus je haalt niet heel snel even een glaasje water uit de kraan. Daarom is het een idee om een leidingwaterkoeler te gebruiken. Deze kun je bestellen bij Aqua & Beans. De werknemers op kantoor kunnen dan altijd snel even een lekker glaasje water tappen. Dat is wel zo prettig, want het is dankzij de leidingwaterkoeler makkelijker om even snel wat water te drinken en het water is ook nog eens van betere kwaliteit. Het water komt gewoon uit de leiding, maar voordat het in de beker van de drinker terecht komt, wordt het water zowel gekoeld als gefilterd. Het water wordt daardoor ook aantrekkelijker en dus zal men sneller geneigd zijn om het water uit de leidingwaterkoeler te drinken. Als je de leidingwaterkoeler ook nog een beetje, voor zover dat mogelijk is, in het zicht zet of nabij een plek waar mensen veel langs lopen, dan stimuleer je het waterdrink gedrag nog meer. Mocht dat met een leidingwaterkoeler niet lukken, dan kun je ook kiezen voor een waterkoeler met een vat. Deze hoef je immers niet aan te sluiten op het leidingwaternetwerk en kun je daardoor overal neerzetten.  Voor beide opties kun je terecht bij Aqua & Beans. Je kunt voor jezelf nagaan welke soort waterkoeler het meest geschikt is voor jouw kantoor. Als er geen leiding in de buurt is waar je de waterkoeler op aan kunt sluiten, dan kun je beter niet kiezen voor een leidingwaterkoeler. Ook als je de waterkoeler op meerdere locaties wilt kunnen inzetten, dan kun je beter een model met een vat kiezen. Deze kun je dan bijvoorbeeld ook in een showroom kwijt of gebruiken tijdens een presentatie in een conferentieruimte. 

Bestel de juiste leidingwaterkoeler via de site van aqua-beans.nl

Mocht je een waterkoeler met vat willen bestellen of toch juist een leidingwaterkoeler, dan kun je dat heel gemakkelijk regelen via de website van aqua-beans.nl. Via deze site kun je namelijk direct een waterkoeler bestellen. Maar dat is niet alles, want op kantoor heb je meer nodig dan alleen water. Daarom kun je via de site ook de volgende artikelen bestellen: 

  • Koffiebonen 
  • Soep
  • Koffiemachines 

Je kunt je werknemers dus altijd voorzien van een gezond glaasje water en een lekker bakje koffie. 

Ontdek alles over water via de site

Mocht je meer willen weten over de waterkoelers, het water of de koffie, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn