Als je haar maar goed zit. Dat geldt voor iedereen. Het is daarom belangrijk om een kapper in je buurt te hebben, waar je blij mee bent. Waar je met een goed gevoel heen gaat, en met een nog beter gevoel weer naar buiten gaat. Het leven is te kort om er niet echt van te genieten, dus zorg ervoor dat je je prettig voelt en daar maakt je kapsel zeker deel van uit. Ik kon wel een opkikker gebruiken, dus ik ging op zoek naar een goede kapper bij Maasland in de buurt. Ik ging altijd naar een kapper in Maasland, maar op een gegeven moment was ik daar wel klaar mee. Ik wilde wat anders, kwam altijd met precies hetzelfde kapsel thuis. En toen ik een keer thuis kwam met het gevoel dat ik echt niet tevreden was met mijn coupe, besloot ik dat het genoeg was geweest. Hoe moeilijk ik het ook vond, want ik kwam al jaren bij deze kapper in Maasland. Soms moet je gewoon een risico nemen en eens uit die comfortzone stappen, om weer nieuwe energie te krijgen. En dat besloot ik te doen door een nieuwe kapper bij Maasland in de buurt te zoeken. En dat heb ik geweten. Het was een behoorlijke reis om een kapper bij Maasland te vinden waar ik me goed bij zou voelen. Maar ik ben heel blij dat het uiteindelijk wel is gelukt.

Mijn onderzoek naar de beste kapper bij Maasland

Ik had een stappenplan gemaakt om de kapper bij Maasland te vinden die echt bij mij past.

  • Online onderzoeken
  • Vrienden naar hun ervaring vragen
  • Langsgaan bij de kapper om sfeer te proeven
  • Een afspraak maken
  • Een nieuw kapsel nemen bij een kapper

Ik vond het best spannend, aangezien ik al jaren hetzelfde doe. Maar ik vond het juist heel erg leuk om eens iets nieuws te proberen, en ook eens te kiezen voor een nieuwe coupe. Ik heb online gekeken naar welke kapper bij Maasland mij goed leek. Ik heb bekenden gevraagd naar wat zij een goede kapper vinden. En toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gewoon langs gegaan bij de kapper die mij het meeste aansprak: ’t Haarlokkertje. De naam vond ik al leuk, maar daarnaast kreeg ik vanuit meerdere kanten te horen dat hier echt goede kappers werken.

Ga weer stralen met je nieuwe kapsel

Hoe vind je nou echt de beste kapper bij Maasland? Door er simpelweg naartoe te gaan, dus dat heb ik gedaan. Ik liep binnen en heb gelijk een aantal vragen gesteld over wat zij voor mij zouden kunnen betekenen. Ik trof een kapper die direct tijd voor me vrij maakte, dat gaf mij gelijk een goed gevoel. We hadden een heel leuk gesprek over kapsels, en wat het beste bij mij zou passen. De sfeer was fijn, en ik vond ook dat ik echt goed advies kreeg. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en een paar dagen later werd ik onder handen genomen in ’t Haarlokkertje. En uiteindelijk heb ik een heel andere coupe gekregen. Daar ben ik tot op de dag van vandaag heel blij mee. Het is een stuk korter en ik heb een andere kleur gekregen, dus veel mensen zien dat er iets anders is aan mij. Ik krijg veel complimenten en veel mensen zeggen dat ik meer straal. Dat is precies wat ik wilde, dus ik ben heel blij dat ze dat bij mij voor elkaar hebben gekregen. ’t Haarlokkertje heeft er een nieuwe vaste klant bij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn