flane - VmwareVmware is een Amerikaans software bedrijf dat is opgericht in 1998. Het bedrijf houdt zich met name bezig met virtualisatie. Het ontwikkelt programma’s waarmee virtuele omgevingen opgebouwd kunnen worden. Dit klinkt misschien wat gecompliceerd, maar wat je concreet moet weten is dat met programma’s van Vmware meerdere besturingssystemen op dezelfde machine kunnen draaien. Wanneer je gebruik wilt maken van Vmware en al haar facetten, dan is het van belang dat je hier goed in getraind bent. Alleen op die manier is het mogelijk alle aspecten van de verschillende programma’s goed te beheersen. Vmware heeft tientallen producten en meerdere productlijnen; je hebt dus nog wel even wat studeren te gaan! Gelukkig zijn er instellingen die je helpen om de applicaties van Vmware te leren kennen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op http://www.flane.nl/vmware. Op deze site vind je meer informatie over de verschillende programma’s en kun je je meteen inschrijven voor een cursus. Waarom moet je kiezen voor een cursus van Flane?

  • Aansluiting praktijk en theorie
  • Gecertificeerde docenten
  • Lessen en projecten
  • Overal in Nederland

Bij trainingen van Flane merk je direct dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Je leert eerst een probleem kennen, maar gaat hier vervolgens mee aan de slag. Zo leer je werken met het programma en onthoud je beter welke stappen je moet zetten voor het beste resultaat. Je kunt alles wat je leert tijdens een cursus direct in de praktijk brengen bij je werkgever: je zit niet voor niets in de schoolbanken! Vmware trainingen zijn populair, omdat de verschillende applicaties de afgelopen jaren steeds geavanceerder zijn geworden. Om een expert te worden, moet je simpelweg een training doorlopen. Bij Flane worden ieder jaar talloze trainingen georganiseerd, die je wegwijs maken in de wereld van Vmware. Neem meteen een kijkje op de site!

Vmware training: gecertificeerde docenten

Het is lastig om te leren van een docent die zelf de stof niet beheerst. Je probeert te luisteren, maar krijgt weinig mee van wat er wordt gezegd. Je gaat je al snel vervelen en blijft niet bij de les. Bij Flane werkt men alleen met de beste docenten uit Nederland die het materiaal tot in de puntjes hebben bestudeerd. Iedere uitleg is goed te volgen en bij vragen krijg je direct een helder antwoord. Sommige docenten vinden het vervelend om vragen te beantwoorden, maar bij Flane is dat geen enkel probleem. Mocht je dus iets niet begrijpen, dan kun je direct een vraag stellen. Elke docent is gecertificeerd en heeft zelf dus ook in de schoolbanken gezeten. Alle instructeurs weten daarom hoe het is om voor het eerst met de applicaties in aanraking te komen. Heb je nog nooit van Vmware gehoord, maar ben je wel geïnteresseerd? Ook voor beginners zijn diverse trainingen beschikbaar. Na een korte training zul je merken dat je de applicatie door en door kent. Omdat Vmware diverse programma’s maakt, is het verstandig meerdere trainingen te volgen om overal over mee te kunnen praten. Meld je vandaag nog aan voor een training bij jou in de buurt.

Contact opnemen

Heb je vragen over één van de aangeboden opleidingen. Op de website van Flane krijg je een antwoord op al je vragen. Je kunt eerst eens even rustig rondkijken, maar je kunt ook contact opnemen wanneer je echt een prangende vraag hebt. Wanneer je direct geholpen moet worden, bijvoorbeeld omdat de inschrijving voor een cursus bijna sluit, dan kun je het opgegeven telefoonnummer raadplegen. Je krijgt dan direct een deskundige medewerker aan de lijn die je vriendelijk te woord zal staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn