De juiste visitekaartjes drukken en ontwerpen kan bij Drukwerkdeal.nl. Hier is het mogelijk aan de hand van meerdere technieken de juiste ontwerpen samen te stellen. Ook in deze tijd dragen mensen nog een visitekaartje met zich mee. De persoonlijke gegevens staan erop vermeld en het is representatief voor het bedrijf die je vertegenwoordigd. Daarom is de kwaliteit van een visitekaartje belangrijk. Kleuren, lettertype en materiaal moeten kloppen en samenkomen. Neem daarom de tijd om de juiste kaartjes samen te stellen, maar zorg zo snel mogelijk voor een goede voorraad. Wanneer je visitekaartjes drukken door Drukwerkdeal.nl laat uitvoeren, ben je verzekerd van goede kwaliteit in drukwerk en levering. Naast het drukwerk is de service op het gebied van deze kaartjes zeer uitgebreid bij Drukwerkdeal.nl. Naast de reguliere productie, is het ook mogelijk in grote pakketten een bestelling te doen. Bijvoorbeeld als een huisstijl is veranderd en voor een grote groep mensen nieuwe kaartjes ingekocht moeten worden. Daarnaast bieden ze ook speciale houders. Deze visitekaartjeshouders zorgen ervoor dat ze netjes blijven en het papier niet gaat scheuren en kreukelen. Ook dit geeft een representatieve uitstraling bij het uitdelen van jouw visitekaartje. Maar als het eerste begint het met de vormgeving van de visitekaartjes drukken. Dat kan al op de website van Drukwerkdeal.nl.

De eerste visitekaartjes drukken

Heb je nog geen visitekaartje in huis? Dan moet je nog een goed ontwerp hebben om aan te leveren bij Drukwerkdeal.nl. Wanneer je de standaarduitvoering selecteert, dan ga je hier aan de slag met je eigen bestanden of met de ontwerptool op de website. Heb je de bestanden gereed, zorg er dan voor dat deze aansluiten bij de aanleverspecificaties van Drukwerkdeal.nl. Deze kan je vinden in de informatiesheets op de website. Selecteer vervolgens de gewenste formaten, materialen, de bedrukking en de afwerking voor de kaartjes. Er is veel mogelijk voor visitekaartjes drukken, dus neem de tijd om tot de juiste vormgeving te komen. Qua vormgeving bieden ze de keus tussen een kaartje en een klapkaartje. De laatste is wat uitzonderlijk en kan een leuke optie zijn jouw visitekaartje extra te laten opvallen. Daarnaast kan de kleurkeuze voor de bedrukking ook van betekenis zijn voor de uitstraling van het visitekaartje. Een visitekaartje sluit veelal aan bij de huisstijl van een bedrijf. Daarvan uitgaande is de keuze voor PMS kleuren, de Pantone Matchine System vanzelfsprekender, omdat PMS geschikt is de specifieke kleuren van een huisstijl. Toch valt de full color met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) ook onder de opties. Drukwerkdeal.nl geeft zelfs de dubbelzijdig full color aan als aanbevolen optie. De full color voor visitekaartjes drukken wordt als 4/4 aangeboden, wat inhoudt dat zowel de voor- als achterzijde bedrukt worden met de 4 kleuren.

De afwerking voor een uitzonderlijk resultaat

Besteed de aandacht ook aan de afwerking van de visitekaartjes drukken, omdat juist de keuze voor een extra glans- of matlaminaat met of zonder een UV lak bepalend is voor de uitstraling. Bedenk dat het visitekaartje onder de ogen komt van de ontvanger. Wanneer de uitstraling van jouw visitekaartje pakkend is, dan zal dit de interesse opwekken in jou en de diensten die je vertegenwoordigt. De keuze voor de visitekaartjes drukken met rechte hoeken of ronde hoeken rond de vormgeving af. De rechthoeken zullen vanzelfsprekend zijn, maar de ronde hoeken komen niet veel voor. In geval van een eenvoudig ontwerp voor de visitekaartjes drukken, kunnen de ronde hoekjes van het visitekaartje deze juist iets speciaals geven. Ga in het selecteren van jouw keuze voor origineel ontwerp dat een blijvende representatieve indruk maakt bij jouw contacten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn