Veel kleine ondernemers beginnen hun eigen zaak vanuit huis. Het eigen woonadres staat dan bij de Kamer van Koophandel geregistreerd. Dat kan ertoe leiden dat de ondernemer allerlei ongewenste berichten, post en telefoontjes krijgt van andere bedrijven. Het is immers mogelijk alle adresgegevens van ondernemingen in Nederland in te zien via de Kamer van Koophandel. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om een virtueel kantoor of kvk zakelijk adres aan te vragen, via easystartoffice. Een virtueel kantoor of kvk inschrijfadres scheidt het privé-adres van het zakelijke adres. Bovendien is het mogelijk bij easystartoffice gebruik te maken van een fysieke kantoorruimte wanneer het u uitkomt, vanaf 59 euro (exclusief btw) per maand. Ideaal voor startende ondernemers die geen eigen kantoorruimte willen, maar er af en toe een willen huren voor een schappelijke prijs. Als u slechts enkele keren per maand een ruimte nodig heeft of op onregelmatige momenten een ruimte wilt gebruiken, is dit een ideale oplossing. 

Locaties virtueel kantoor en kvk inschrijfadres

Easystartoffce biedt ondernemers in heel Nederland de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand gebruik te maken van een virtueel kantoor, eventueel met een kvk inschrijfadres voor zakelijke doeleinden. Fysieke kantoorlocaties zijn te vinden in Rotterdam en Amsterdam. U heeft zo een representatieve werkplek of vergaderruimte tot uw beschikking, wanneer u maar wilt. Beide locaties zijn gelegen in het centrum van de stad, en zijn dus goed bereikbaar. Een virtueel kantoor of kvk inschrijfadres is dan ook alleen mogelijk in deze twee steden. Ook als u niet in de Randstad woont, kunt u alsnog gewoon een virtueel kantoor of kvk inschrijfadres aanvragen in Amsterdam of Rotterdam. Het aanvragen van een dergelijk kantoor of inschrijfadres is eenvoudig. U gaat naar de website van easystartoffice en vult hier het aanvraagformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk benaderd en u kunt in veel gevallen al binnen 24 uur na aanvraag gebruik maken van uw nieuwe virtuele kantoor. Andere mogelijkheden die u heeft als u gebruik maakt van easystartoffice zijn:

  • ontvangen en laten doorsturen van post
  • flexwerken
  • meerdere bedrijven inschrijven (holding)
  • onbeperkt werken op kantoorlocatie

easystartoffice biedt op deze manier voor elk soort ondernemer een passend abonnement. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Voordelen van flexwerken

Flexwerken is steeds normaler geworden in de Nederlandse cultuur. Deze manier van werken heeft grote voordelen voor ondernemers. Zo hoeft u geen eigen kantoor te hebben, maar kunt u op elke locatie uw werkzaamheden uitvoeren.  Dit bespaart veel geld. Uiteraard geldt dit voor ondernemers die flexibel kunnen zijn in hun werk, zoals creatieve ondernemers. Flexwerken biedt afwisseling en zorgt ervoor dat u ook onderweg, bijvoorbeeld in de trein, uw werk kunt verrichten. De meeste mensen die op deze manier werken nemen hun laptop mee en gaan aan de slag. Daarom zijn op alle werkplekken van easystartoffice.com goede internetverbindingen aanwezig. Interesse in flexwerken, een virtueel kantoor of kvk inschrijfadres? Neem dan contact op met easystartoffice. U kunt al binnen een dag aan de slag, en u zegt eenvoudig op met een opzegtermijn van één maand. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn