shopsaloon.com - shopsaloonHet is tegenwoordig erg gemakkelijk om op internet je artikelen te kopen. Vanuit je luie stoel kun je naar de desbetreffende site gaan en aldaar kun je eenvoudig je virtuele winkelwagen vullen. In de begindagen van online winkelen was bol.com natuurlijk dé site voor al je boeken. Tegenwoordig kun je bij bol.com terecht voor zo’n beetje alles wat je nodig hebt. Bol.com verkoopt boeken, games, dvd’s, kleding en noem het allemaal maar op. Terwijl warenhuizen zoals Vroom & Dreesman failliet gaan zie je de online warenhuizen alleen maar groeien. Dat is mooi voor de consument, minder mooi voor Vroom en Dreesman. Maar de tijden veranderen en het shopgedrag van mensen vindt steeds meer plaats op de virtuele marktplaats. Dat is ook niet zo gek, want naast het feit dat het een stuk makkelijker is om artikelen te kopen via de digitale snelweg, is het vaak ook stukken goedkoper. Kledingzaken doen nog wel vaak goede zaken, want vooral de wat oudere generaties vinden het nog altijd prettig om kleding te passen en de dames blijven natuurlijk geboren shoppers. Maar ook in deze branche zie je steeds meer websites verschijnen waar je online kleding kunt kopen. Vroeger kon je via de catalogus van de Wehkamp telefonisch kleding bestellen. Nu kun je online met een druk op de knop alles bestellen wat je maar wilt. Het is ook geen probleem als het bij nader inzien niet past of toch niet bevalt, want in dat geval stuur je het gewoon terug. Vaak is dit volledig kosteloos. Het lijkt dus allemaal rozengeur en maneschijn, maar is dat ook zo? Bol.com is bijvoorbeeld een gevestigde naam waar je al jaren producten kunt kopen, maar zijn alle websites even betrouwbaar en is het wel echt overal even voordelig? Als je echt wil weten of je bij een goede website aan het shoppen bent moet je eigenlijk eerst zelf alle andere websites ook bekijken en vergelijken totdat je de beste overhoudt. Dan nog is dat alleen op basis van de informatie die je op de site vindt. Dus in principe moet je ook alle recensies doorlezen om te kijken of een webwinkel wel betrouwbaar is. Je kunt ook alleen bij die webshops winkelen die beschikken over een webwinkel keurmerk. Dat is in ieder geval een garantie op betrouwbaarheid. Maar dit lijkt een heel gedoe en verder kost het veel tijd als je dit allemaal zelf moet doen. Uiteraard ontstaan er direct hulpmiddelen op het moment dat de nadelen sterker naar voren komen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de shopsaloon. De shopsaloon doet in principe alles wat hierboven is genoemd. De shopsaloon kijkt voor jou waar je de goedkoopste producten kunt vinden en test de websites op betrouwbaarheid. Dus als je op zoek bent naar een goed boek, dan kun je via de shopsaloon het boek opzoeken en dan geeft de shopsaloon jou de website waar het boek het goedkoopste te verkrijgen is.

Welke artikelen kan ik inzien via de shopsaloon?

De shopsaloon is zeer divers en groeit in principe elke dag. Dus als het vandaag nog niet op de shopsaloon aanwezig is, dan kan het er morgen zo maar wel op staan. Je kunt bij de shopsaloon dus terecht voor verschillende producten. Let wel, de shopsaloon zelf biedt al deze producten niet aan. De shopsaloon biedt simpelweg de snelste route naar het goedkoopste product. Google filtert niet op prijs. De websites die het hoogste zijn genoteerd in de lijst met zoekresultaten in Google, zijn niet per definitie ook de beste websites. Je kunt dus beter zoeken met een soort filter en dat is in principe wat de shopsaloon is. Het filtert voor jou alle websites die te duur zijn of niet van goede kwaliteit en biedt jou direct het beste en meest voordelige product. Zo kun je bij de shopsaloon terecht voor de volgende artikelen:

  • Kinderkleding
  • Telefoons
  • Games
  • Speelgoed
  • Artikelen voor dieren
  • Sieraden
  • Verzorgingsproducten
  • Schoenen
  • Parfums
  • Sieraden

Dit is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod. Dus als je precies wil weten welke artikelen vertegenwoordigd zijn op de shopsaloon dan kun je het beste even naar de website gaan. Deze vind je via shopsaloon.com.

Hoe kan het ik beste gebruik maken van de shopsaloon?

De shopsaloon heeft eigenlijk geen handleiding nodig. Het gebruik van deze shopsaloon wijst zich eigenlijk vanzelf. Toch heb je een paar opties die je kunt gebruiken. Het is ook een beetje afhankelijk of je de site bezoekt met een bepaald doel of dat je gewoon een beetje aan het rondsnuffelen bent. In het eerste geval kun je gebruik maken van de zoekmachine. Hier kun je dan direct het product van je keuze invoeren en als dit artikel op de site aanwezig is, zal je meteen alle opties in een handig overzicht kunnen inzien. Als je bijvoorbeeld zoekt op sneakers, dan krijg je meteen alle sneakers te zien. Als je meer aan het rondsnuffelen bent, dan kun je ook gebruik maken van de homepage waar je een overzicht ziet van alle producten die het meest worden geraadpleegd. Ook kun je zoeken via de verschillende categorieën. Vaak is dit een goed idee, want als je bijvoorbeeld zoekt op games dan zal er automatisch een filterproces gestart worden waarbij gevraagd wordt wat voor gamer je bent en welke console je gebruikt. Zo blijven automatisch alleen de artikelen over die bij jouw passen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn