Heb jij ooit wel eens gehoord van de energetische behandeling van Praktijk de Stille Kracht? Als dit niet het geval is, dan wordt het tijd om daar vandaag nog verandering in te brengen. Bij Praktijk de Stille Kracht werkt Astrid Jongste. Zij is een luisterkindwerker die jou dankzij haar energetische behandeling kan helpen met uiteenlopende (lastige) emoties. Als jij (al geruime tijd) niet lekker in je vel zit, dan kan de energetische behandeling zomaar de oplossing voor jou zijn. Je zult zeker de eerste niet zijn, die op deze manier tot een goede oplossing komt.

  • Luisterkind afstemming
  • Creatieve coaching
  • Holistische tekenworkshops of -lessen

Er zijn verschillende soorten behandelingen die je bij Praktijk de Stille Kracht kunt ondergaan. Deze vinden plaats op afstand via de energie die ons omringt. Zo is er bijvoorbeeld de luisterkind afstemming. Hierbij stuur jij een omschrijving van het probleem dat je hebt samen met een recente foto naar de luisterkindwerker. Vanaf dat moment kan de energetische behandeling gaan beginnen. Hiervoor is het eerst belangrijk dat je de kosten van de behandeling overmaakt en eventueel een extra vragenlijst in te vullen wanneer dit nodig is. Heb je dat allemaal gedaan? Dan krijg je een email met de uiterlijke deadline waarop jij de resultaten van de energetische behandeling kunt verwachten. Wil je juist voor creatieve coaching gaan? Dan kan dat uit meerdere behandelingen bestaan waarin jij op een creatieve manier met je problemen aan de slag gaat.

Meer weten over de energetische behandeling

Emoties zijn geen makkelijke dingen om te begrijpen. Wanneer je bijvoorbeeld vaak erg bang of boos bent, of je hebt te maken met andere lastige emoties die zelfs je dagelijks leven beïnvloeden, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Een psycholoog kan samen met jou praten en je vertellen wat er mis is. Maar dit is niet altijd de beste oplossing voor mensen. De kracht in de energetische behandeling ligt hem in dat deze behandeling ervoor zorgt dat jij tot de juiste conclusie(s) kan komen. Dat doe je met behulp van de luisterkindwerker. Astrid stelt jou de juiste vragen waardoor je zelf in je onderbewuste kan duiken om zo tot de aard van het probleem te komen. Op die manier vind je dus de oplossing in jezelf en dat zorgt voor een veel substantiëlere oplossing. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer mensen voor de energetische behandeling kiezen.

Ga voor gedragsverandering

Mensen komen voor uiteenlopende soorten problemen naar de luisterkindwerker. De een heeft bijvoorbeeld angstaanvallen en ook dit soort problemen kunnen met de energetische behandeling opgelost worden. Wil jij graag kiezen voor een bepaalde gedragsverandering? Dan kan dit ook tot de mogelijkheden behoren. Dit los je vaak niet op met een enkele energetische behandeling. Je zult hiervoor 4 tot 6 behandelingen moeten ondergaan. De luisterkindwerker kan je uiteraard na het aanhoren van jouw probleem vertellen hoeveel behandelingen jij precies nodig zult hebben en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Je kunt dan voor jezelf bepalen of dit inderdaad iets voor jou is. Je kunt Astrid natuurlijk niet alleen bereiken voor het boeken van een energetische behandeling. Ook als je ergens vragen over hebt, dan staat ze je graag te woord. We raden je aan om eens de informatie op de website door te nemen en op die manier te ontdekken wat een behandeling nu precies kan inhouden. Als je dan graag meer informatie wilt, dan kun je uiteraard een email sturen aan Astrid. Ze geeft je dan graag een duidelijkere uitleg hierover.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn