Sinds 2015 is het niet meer mogelijk om bij aankomst in Turkije een visum op de luchthaven te kopen. Het land is namelijk de laatste jaren op politiek gebied aanzienlijk veranderd en dat heeft gevolgen voor de toeristen die dit land willen bezoeken. U hoeft echter niet bang te zijn dat u het land niet in zal komen, maar u moet even goed op de hoogte zijn van de regels omtrent het visum voor Turkije kopen. Wilt u namelijk een visum voor Turkije kopen dan kunt u dat het beste regelen via onze site. Het adres van deze pagina is Evisumturkije-aanvragen.nl. Via deze site kunt u een visum voor Turkije kopen zonder dat u daarvoor naar de ambassade hoeft. Wij kunnen u namelijk in heel veel gevallen helpen. Bij ons kunt u een multiple entry visum aanvragen wat betekent dat u binnen een periode van drie maanden zo vaak als u maar wilt het land in en uit mag gaan. Wanneer u voor dit papiertje kiest, kunt u met een gerust hart op vakantie. Mocht u echter langer willen blijven, ook dan kunt u zich bij ons melden. Wij kunnen namelijk ook uw visum verlengen wanneer dat nodig is. Er is echter ook een aantal gevallen waarin wij u niet kunnen of hoeven te helpen. In het eerste geval hebben wij het dan over mensen die graag in Turkije willen studeren. Zij hoeven bij ons geen visum voor Turkije te kopen omdat zij namelijk niet onder de categorie toeristen vallen. Zij moeten zich daarom wel melden bij de ambassade zodat deze de nodige papieren voor u kan regelen. U hoeft niet bang te zijn dat dit niet zal gaan lukken want als u een geldig inschrijfbewijs heeft, krijgt u altijd de benodigde papieren. Wij hoeven u niet te helpen wanneer u op een cruise dit land aandoet. Meestal verblijven deze schepen namelijk maar een of twee dagen in de haven en in een dergelijk geval is een visum voor Turkije kopen niet nodig. U kunt namelijk gewoon uw papieren van uw cruise laten zien.

Bij ons kunt u een multiple entry visum voor Turkije kopen

Wilt u graag een paar keer in en uit Turkije reizen? Dan doet u er verstandig aan om een multiple entry visum voor Turkije te kopen. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een kopie van uw paspoort. U dient er zelf voor te zorgen dat uw paspoort nog enige tijd geldig is. Hiermee bedoelen we voor een periode van op zijn minst honderdvijftig dagen. Wanneer dit allemaal in orde is kunt u bij ons een visum voor Turkije kopen. U mag vervolgens negentig dagen in het land verblijven. Eventueel heeft u nog de mogelijkheid om uw visum te verlengen. Dat betekent dat nog een keer een bepaalde periode in het land mag blijven. Er gelden ook in dit gebal weer andere regels voor mensen die naar dit land vertrekken om hier te studeren. Deze mensen moeten zich wederom naar de ambassade begeven om hun papieren in orde te maken.

Voor vijfentwintig euro heeft u de benodigde papieren

Wilt u bij ons een visum voor Turkije kopen? Dan kunt u het beste even naar onze site komen kijken. Het adres van onze site is EvisumTurkije-Aanvragen.nl. Op onze site kunt u namelijk:

  • voor minder dan vijfentwintig euro de benodigde papieren aanvragen
  • een multiple entry ticket kopen
  • zien of er voor uw situatie speciale regels gelden

Wij raden u aan om onze site even goed te bekijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn