Enige tijd geleden besloot ik om te verhuizen. Ik woonde in Beverwijk, maar was op zoek naar een ruimere woning. Het werd te klein voor mij en mijn gezin. Dus ik moest op zoek naar een makelaar in Beverwijk. Dat was behoorlijk lastig, ik had namelijk weinig ervaring met een makelaar in Beverwijk, en met verhuizen in het algemeen. Ik besloot in de stad te willen blijven wonen, maar waar begin je? Verhuizen is zo’n groot project, dat ik het lastig vond om ergens te beginnen. Ik trok de stoute schoenen aan en ben gewoon makelaars in Beverwijk gaan benaderen. Zeker niet elke makelaar voelde goed. Ik vind een goede service erg belangrijk, en naar mijn mening merk je dat al in het eerste gesprek, ook als dat telefonisch is. Ik vind de eerste indruk essentieel en ik moet gelijk een goed gevoel erbij hebben. Gelukkig was dat bij een makelaar in Beverwijk zeker het geval, namelijk bij Van Gulik Makelaars. Je kunt gewoon bij ze aankloppen voor van alles en nog wat, bijvoorbeeld voor vrijblijvend advies. En dat heb ik als zeer prettig ervaren. Achteraf kan ik wel zeggen dat ze mij zeer goed hebben geholpen. Ze hebben me zowel bijgestaan bij de aankoop van een nieuwe woning, als bij de verkoop van mijn Beverwijkse huis. Inmiddels ben ik verhuisd en ben ik meer dan tevreden met hoe alles is verlopen. Deze makelaar in Beverwijk biedt een goede balans van advies geven en de echte keuzes overlaten aan de klant. Dat vond ik heel erg prettig werken. Ik heb een eigen mening, en dat begrepen zij erg goed. Ze respecteerden onze mening en toch hebben zij er met hun kennis van zaken voor gezorgd dat we een mooie prijs voor ons huis hebben gekregen en er een nog beter huis voor terug hebben kunnen kopen. En hier ben ik zeer dankbaar voor.

Deze makelaar in Beverwijk heeft het beste met je voor

Een huis kopen of verkopen is natuurlijk een hele belangrijke zaak. Het gaat hier om je huis, het is heel erg belangrijk om je goed te voelen in je eigen woning. Maar daarbij gaat het ook om je toekomst. Je moet ervoor zorgen dat je niet over de schreef gaat en te veel uitgeeft aan een huis dat je eigenlijk niet kunt betalen. Dat zou een hele negatieve invloed hebben op je toekomst, omdat je dan echt geld tekort komt. Het is vreselijk om op die manier te moeten leven, daar moet je niet aan denken en gun je niemand. Daarom wil ik zeggen dat het heel belangrijk is om een goede makelaar in Beverwijk te benaderen die het beste met je voor heeft. En wil ik je Van Gulik Makelaars aanraden, want zij hadden alles wat ik zocht in een makelaar.

  • Klantvriendelijk
  • Ervaren makelaars
  • Veel vakkennis
  • Goede communicatie
  • Excellente onderhandelaars

Verhuizen zonder zorgen

Ik kan vol vreugde zeggen dat ze echt aan alle eisen voldoen. Vanaf het eerste moment waren het hele fijne gesprekken. Bij bezichtigingen van een nieuwe woning had ik gelijk het gevoel dat ze me goed hadden begrepen. En toen we eenmaal een huis dolgraag wilden hebben, hebben ze snel actie ondernomen en stevig onderhandeld waardoor we een scherpe prijs hebben kunnen bieden en uiteindelijk de woning ook hebben gekregen. Daarbij hebben ze ons op diverse vlakken bij gestaan, waardoor wij zelf weinig zorgen hadden en dat vond ik heel erg fijn. Op die manier wordt verhuizen en het hele proces eromheen zelfs leuk! Dus kies deze makelaar in Beverwijk en geniet van alle voordelen die zij bieden.

Enige tijd geleden besloot ik om te verhuizen. Ik woonde in Beverwijk, maar was op zoek naar een ruimere woning. Het werd te klein voor mij en mijn gezin. Dus ik moest op zoek naar een makelaar in Beverwijk. Dat was behoorlijk lastig, ik had namelijk weinig ervaring met een makelaar in Beverwijk, en met verhuizen in het algemeen. Ik besloot in de stad te willen blijven wonen, maar waar begin je? Verhuizen is zo’n groot project, dat ik het lastig vond om ergens te beginnen. Ik trok de stoute schoenen aan en ben gewoon makelaars in Beverwijk gaan benaderen. Zeker niet elke makelaar voelde goed. Ik vind een goede service erg belangrijk, en naar mijn mening merk je dat al in het eerste gesprek, ook als dat telefonisch is. Ik vind de eerste indruk essentieel en ik moet gelijk een goed gevoel erbij hebben. Gelukkig was dat bij een makelaar in Beverwijk zeker het geval, namelijk bij Van Gulik Makelaars. Je kunt gewoon bij ze aankloppen voor van alles en nog wat, bijvoorbeeld voor vrijblijvend advies. En dat heb ik als zeer prettig ervaren. Achteraf kan ik wel zeggen dat ze mij zeer goed hebben geholpen. Ze hebben me zowel bijgestaan bij de aankoop van een nieuwe woning, als bij de verkoop van mijn Beverwijkse huis. Inmiddels ben ik verhuisd en ben ik meer dan tevreden met hoe alles is verlopen. Deze makelaar in Beverwijk biedt een goede balans van advies geven en de echte keuzes overlaten aan de klant. Dat vond ik heel erg prettig werken. Ik heb een eigen mening, en dat begrepen zij erg goed. Ze respecteerden onze mening en toch hebben zij er met hun kennis van zaken voor gezorgd dat we een mooie prijs voor ons huis hebben gekregen en er een nog beter huis voor terug hebben kunnen kopen. En hier ben ik zeer dankbaar voor.

Deze makelaar in Beverwijk heeft het beste met je voor

Een huis kopen of verkopen is natuurlijk een hele belangrijke zaak. Het gaat hier om je huis, het is heel erg belangrijk om je goed te voelen in je eigen woning. Maar daarbij gaat het ook om je toekomst. Je moet ervoor zorgen dat je niet over de schreef gaat en te veel uitgeeft aan een huis dat je eigenlijk niet kunt betalen. Dat zou een hele negatieve invloed hebben op je toekomst, omdat je dan echt geld tekort komt. Het is vreselijk om op die manier te moeten leven, daar moet je niet aan denken en gun je niemand. Daarom wil ik zeggen dat het heel belangrijk is om een goede makelaar in Beverwijk te benaderen die het beste met je voor heeft. En wil ik je Van Gulik Makelaars aanraden, want zij hadden alles wat ik zocht in een makelaar.

  • Klantvriendelijk
  • Ervaren makelaars
  • Veel vakkennis
  • Goede communicatie
  • Excellente onderhandelaars

Verhuizen zonder zorgen

Ik kan vol vreugde zeggen dat ze echt aan alle eisen voldoen. Vanaf het eerste moment waren het hele fijne gesprekken. Bij bezichtigingen van een nieuwe woning had ik gelijk het gevoel dat ze me goed hadden begrepen. En toen we eenmaal een huis dolgraag wilden hebben, hebben ze snel actie ondernomen en stevig onderhandeld waardoor we een scherpe prijs hebben kunnen bieden en uiteindelijk de woning ook hebben gekregen. Daarbij hebben ze ons op diverse vlakken bij gestaan, waardoor wij zelf weinig zorgen hadden en dat vond ik heel erg fijn. Op die manier wordt verhuizen en het hele proces eromheen zelfs leuk! Dus kies deze makelaar in Beverwijk en geniet van alle voordelen die zij bieden. Kijkt u ook eens op makelaar-beverwijk.nu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn