Ben je bekend met OSINT? Als je deze vraag zojuist met nee hebt beantwoord, dan wordt het tijd om hier verandering in te brengen, want er zijn steeds meer mensen die hiermee te maken krijgen. OSINT staat voor Open Source Intelligence. Het komt er in het kort op neer dat we tegenwoordig een hoop informatie over onszelf openbaar maken en er zijn verschillende bedrijven die hier dankbaar gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan de politie die met OSINT criminele activiteiten van mensen in de gaten houdt.

  • Fraude
  • Oplichting

Met de opkomst van social media is het voor veel mensen inmiddels heel gewoon om allerlei dingen online te plaatsen, en dat zonder dat zij doorhebben dat ze hiermee een hoop weggeven. De Open Source Intelligence kan gebruikt worden om de gegevens die jij online zet op te sporen en deze dus te gebruiken voor bijvoorbeeld een politieonderzoek. Heb jij op je werk te maken met OSINT? Dan is het belangrijk dat je ook weet hoe je hiermee moet werken. Het lijkt misschien eenvoudig, maar dit is niet altijd het geval en dus is een goede en effectieve training op dit gebied zeker niet verkeerd. Hiervoor ben je op de website Anti-crime-academy.com aan het juiste adres. Hier vind je verschillende opleidingen en workshops die jou meer leren over de Open Source Intelligence en hoe je dit kunt inzetten voor criminele activiteiten.

Meer doen met OSINT

Dat Open Source Intelligence veel te bieden heeft, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Het is dan ook niet gek dat er verschillende beroepsgroepen zijn die hier gebruik van maken. Wat dacht je van een privédetective bijvoorbeeld? Maar zelfs binnen de advocatuur wordt er steeds meer gebruik gemaakt van OSINT. Voor de verschillende doelgroepen zijn er variërende trainingen te volgen via de website Anti-crime-academy.com. Tijdens de trainingen wordt er uitgelegd wat OSINT nu precies is, wat je ermee kan doen en hoe je dit moet doen. Het geeft je dus een zeer duidelijk overzicht van de mogelijkheden die er zijn en hoe jij die binnen jouw vakgebied kunt toepassen. In het begin van de opkomst van de World Wide Web was het een stuk gemakkelijker om dingen in de gaten te houden. Er was tenslotte gewoon nog niet zoveel informatie beschikbaar, maar inmiddels is dat wel anders en kun je niet anders dan kiezen voor een training op het gebied van OSINT. Zonder een goede opleiding is de kans groot dat je als een kip zonder kop aan het werk gaat en dat is nog nooit efficiënt geweest. Als jij dus binnen je werk of privé te maken hebt met OSINT, kies dan voor een van de opleidingen of workshops.

Leer OSINT beter kennen

De mogelijkheden van OSINT zijn bijna eindeloos en er zijn steeds meer mensen die hier graag gebruik van willen maken. Daarom is een website als Anti-crime-academy.com zo handig. Het geeft je de mogelijkheid om op een goede manier meer te leren over de Open Sourse Intelligence en wat jij er precies allemaal mee kunt doen. Behoor jij ook tot de groep mensen die steeds meer te maken krijgt met Open Sourse Intelligence? Kom dan vandaag nog naar de website Anti-crime-academy. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt. Heb je vragen over een bepaalde opleiding of wil je bijvoorbeeld weten welke workshop het beste is om te volgen? Neem dan contact op met de klantenservice van de website. De mensen van de International Anti Crime Academy staan je graag te woord en vertellen je meer over de verschillende opties die er op dit moment zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn