Dankzij quiek.nl bent u snel van uw lichamelijke problemen af, hoe groot de intensiteit van die problemen dan ook mag zijn. Want we bieden u een fysio in Putten aan die te allen tijde voor u klaarstaat. Daar kunt u natuurlijk wel uit opmaken dat het de bedoeling is dat uw letsel qua aard bedoeld is om door een fysiotherapeut te worden verholpen. Bij andere klachten verwijzen we u dan ook snel door naar de huisarts. Hoewel deze fysio in Putten ook mentale problemen aanpakt. Vaak gaan ze hand in hand, zeker als u al weken zo niet maanden thuis zit vanwege een zware blessure. Een depressie of in ieder geval een grote hoeveelheid stress zullen de problemen er niet minder op maken. In die zin treedt de fysio in Putten regelmatig op als sociaal werker. We zetten u daarbij vaak aan het werk. We geven opdrachten mee naar huis die u enkele malen per dag thuis moet oefenen zodat uw problemen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Klinkt u dat nu ook als muziek in de oren? Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek en laat u ook even doorverwijzen door uw huisarts. Dat scheelt weer heel wat zorgkosten omdat u die nu kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. We bieden als fysio nabij Putten ook allerlei speciale behandelingen aan zoals handtherapie en cesartherapie. Ook is er een groot deel van onze tijd vrijgemaakt voor de allerkleinsten onder ons: baby’s en kinderen zijn van harte welkom bij deze fysio in Putten.

Maak vandaag nog een afspraak bij deze fysio in Putten

U wilt als bezorgde ouder dat alles goed gaat met uw kind. Helaas kan de tijdens de groei van diens lichaam allerlei problemen optreden, zelfs als ze nog maar enkele weken of maanden oud zijn. Dat is zeker niet een ramp, ook al voelt dat voor u wel zo. Vaak kan deze fysio in Putten op tijd ingrijpen in de zin dat we uw kind leren om een andere lichaamshouding aan te nemen. Dat kan zelfs liggend, zoals in het geval van een baby, aangeleerd worden en bij kinderen kan dat staand, zittend en lopend geleerd worden. Een kind groeit immers nog vele jaren door. Als we hem of haar vanaf het begin aanleren om een gezonde houding aan te nemen dan wordt dat zijn tweede natuur en zal bijvoorbeeld een kromme rug verleden tijd zijn.

  • Kies ervoor om de baby een voorkeurshouding aan te leren zodat hij altijd comfortabel en in een goede houding ligt, groeit en slaapt,
  • We kunnen uw kind ook helpen om zindelijk te worden. Bedplassen is niets om u voor te schamen en er is absoluut iets aan te doen!
  • Vele kinderen hangen tegenwoordig over hun beeldscherm heen en dat zorgt voor vele nek- en schouderklachten. We leren hen een betere houding aan.

Wilt u iets meer weten? Klim dan in de pen

En stuur een e-mail naar de fysio in Putten. Uiteraard kunt u ons ook tijdens kantooruren even opbellen. Wist u bijvoorbeeld dat we u vaak nog dezelfde middag nog kunnen zien? Dat is natuurlijk wel zo prettig bij een acuut lichamelijk probleem zoals een vastzittende knieschijf, nekwervel of andere onprettige ervaring. We raden het u dan ook aan om onze website even te bookmarken en het telefoonnummer in uw telefoon te zetten zodat u vanaf nu altijd een fysio in Putten bij de hand hebt. Weliswaar is de kliniek niet in Putten maar in Ermelo, dat is zelfs op de fiets nog in een kwartiertje te doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn