Ben jij op zoek naar geschikte pallets voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij Vajo pallets aan het juiste adres. Dit bedrijf uit Westbroek levert zowel nieuwe, als gebruikte pallets. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en stuk voor stuk zeer scherp geprijsd. De pallets voldoen uiteraard aan de Europese regelgeving en hebben een maximaal laadgewicht van om en nabij de 1000kg. Waar moet u aan denken bij het bestellen van een pallet?

  • Van welk materiaal moet de pallet gemaakt zijn?
  • Is de kwaliteit van het materiaal van belang?
  • Hoe vaak ga je de pallets inzetten?

Om te beginnen bepaal je van welk materiaal de Vajo pallets gemaakt moeten zijn. De meest voorkomende keuze is hout, maar kunststof wordt ook geregeld ingezet. Het type materiaal heeft veel invloed op de stabiliteit van het product dat vervoerd wordt. Het bepaalt in grote mate of de lading veilig op de bestemming aankomt. Laat je dus niet afschepen met een pallet waar je geen vertrouwen in hebt: dan kan je op termijn duur komen te staan. Een tweede factor is de kwaliteit van het materiaal. Met name bij hout gaat dit een rol spelen. Er zijn houten pallets van lage kwaliteit, die slechts eenmalig inzetbaar zijn of niet zijn bewerkt met beschermende producten. Deze zijn goedkoop, maar hebben dus een korte levensduur. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen hoe vaak je de Vajo pallets gaat gebruiken. Kies voor materiaal dat daarbij aansluit. Soms is het verstandig om vooraf wat meer te investeren, zodat je daar achteraf geen spijt van hebt. Vajo pallets worden gemaakt uit hoogwaardig materiaal en zijn geschikt voor talloze toepassingen. Wil je weten of jij de pallets ook kunt gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je informeren. Zij hebben ieder verhaal inmiddels wel een keer gehoord, dus kunnen je van uitstekend advies voorzien.

Inkoop van Vajo Pallets

Vajo pallets houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van pallets, maar ook met de inkoop. Heb jij dus een serie die je niet meer gebruikt, neem dan eens contact op om de mogelijkheden door te spreken. Bij de inkoop van materiaal worden verschillende zaken in acht genomen. Zo wordt gekeken of de levering schade heeft opgelopen tijdens transport. Gaat het om houten pallets? Dan worden deze gecontroleerd op zaken als houtrot. Vajo pallets koopt enkel de beste pallets, zodat deze weer doorverkocht kunnen worden. Men werkt dus alleen met de beste kwaliteit. Vajo doet ook mee aan verschillende projecten. Daar kun je op de site meer over lezen. Surf naar vajo-pallets-bemiddeling.nl voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je gewoon een algemene vraag, laat die dan achter op de contactpagina. Je krijgt dan zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord. Bij Vajo pallets koop je pallets van topkwaliteit, zowel nieuw als tweedehands. Wil jij een lading kwijt die je niet meer gebruikt? Laat dan van je horen. Je hoort dan snel wat Vajo voor jou kan betekenen!

Positieve reactie in gastenboek

Ben je tevreden met de diensten die Vajo Pallets levert? Laat dan een reactie achter in het gastenboek. Op die manier kunnen potentiële klanten zien dat je tevreden bent. Jouw positieve ervaring kan voor hen de trigger zijn ook tot aanschaf over te gaan! Surf daarom snel naar de bovenstaande site en laat van je horen. Dat kan in de vorm van een openbare reactie, maar je kunt natuurlijk ook in privé laten weten hoe je de service vond. Vajo Pallets doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen. Het aanbod wisselt met de dag, wees er dus snel bij!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn