Heeft u uw eigen horecagelegenheid of bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Dan kunt u kiezen voor wijnglazen bedrukken. Zeker wanneer u een eigen horecagelegenheid hebt, dan is het bijna raar als u niet kiest voor wijnglazen bedrukken. Tenslotte is dit de manier om de gasten in uw horecagelegenheid eraan te herinneren waar ze nu precies zijn. Door dit te combineren met heerlijk eten en een uitstekende service, kunt u die goede reviews zo binnen zien stromen. Er zijn verschillende manieren voor wijnglazen bedrukken waar u voor kunt kiezen.

  • Direct druk
  • Transferdruk

Direct druk wordt ook wel zeefdruk genoemd. De transferdruk staat beter bekend als graveren. Dit heeft ook weer twee methodes: etsen en laseren. Etsen gaat eigenlijk tegen de volksgezondheid in en wordt daardoor nog maar zelden gebruikt. Het is een zeer lastig proces. De wijnglazen bedrukken door middel van de lasertechniek is daarentegen een van de populairste methodes om dit aan te pakken. De methode van de wijnglazen bedrukken die het beste past bij uw bestelling wordt bepaald aan de hand van het logo dat u op de wijnglazen bedrukken laten wilt en ook de positie ervan. De kleuren van het logo spelen daarin ook een rol. Wanneer dit alles op een rijtje is gezet kan er dus bepaald worden welke wijze van wijnglazen bedrukken het beste is in deze situatie.

Het juiste bedrijf voor wijnglazen bedrukken

Nu u iets meer weet over de methodes van wijnglazen bedrukken, is het uiteraard belangrijk om dit bij een bedrijf te laten doen waar de werknemers echt weten waar ze mee bezig zijn en hier dus de nodige ervaring in hebben. Wanneer u naar de website Wijnwinst.nl gaat dan heeft u een dergelijk bedrijf te pakken. Hier weten ze als geen ander hoe het wijnglazen bedrukken in zijn werk gaat en welke methode er voor uw bestelling het beste gebruikt kan worden. Dit heeft als resultaat dat u altijd de mooiste wijnglazen voor uw horecagelegenheid krijgt. En dat is voor u natuurlijk uiteindelijk het allerbelangrijkst. U kunt ervoor kiezen om direct op de website uw bestelling te plaatsen, maar we kunnen ons zo voorstellen dat u misschien ergens vragen over heeft of dat u de mogelijkheden die er zijn graag wilt doornemen met een van de medewerkers. Het is dan ook zeker mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van de website Wijnwinst.nl. Een van de medewerkers kan dan de opties die het beste bij uw wensen passen met u doornemen en zo kan de juiste methode voor het bedrukken in uw geval bepaald worden.

Hoe u uw bestelling plaatst

Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat u op de makkelijkste manier uw bestelling voor de wijnglazen kunt achter laten. Dit hebben ze op de website Wijnwinst.nl dan ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als u geen voorkeur heeft voor de methode die toegepast wordt en u heeft verder geen vragen, dan kunt u dit allemaal heel erg simpel via de website zelf regelen. Anders kan dit ook via de telefoon gebeuren. Misschien heeft u wel bepaalde voorkeuren bij het wijnglazen bedrukken. Of u wilt graag weten of het idee dat u in uw hoofd heeft ook wel uitvoerbaar is. Tenslotte wilt u nog steeds mooie wijnglazen hebben waarin u de beste wijn voor uw gasten kan schenken. Wanneer u erover na aan het denken bent om te kiezen voor wijnglazen dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website en hier de informatie te vinden waar u naar op zoek bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn