vredehof - UitvaartHebt u uw uitvaart wel goed geregeld? U wilt niet dat uw nabestaanden daar mee te maken krijgen want dan moet dit tijdens hun rouw gebeuren en dat gunt u hen uiteraard niet. Het is veel prettiger om uw eigen uitvaart in uw vrije tijd ver voor uw dood te regelen. Natuurlijk weet u niet wanneer dat is en we wensen u natuurlijk een lang en gelukkig leven toe. We begrijpen daarom ook goed dat u daar als twintiger of dertiger niet aan denkt. Maar doe dit dus wel! Regel in ieder geval alvast een goede uitvaartverzekering. Daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen en dat melden we u vanuit een zeer praktisch uitgangspunt: als u dit vroeg regelt dan is de premie per jaar erg laag. U bent simpelweg niet langer een dief van uw portemonnee wanneer u deze verzekering alvast voor uw kinderen afsluit. Hopelijk klinkt dit niet morbide en we hopen dat u onze pragmatische instelling deelt. Het regelen van een uitvaart is nog een hele klus. Er zijn diverse aspecten die u moet uitzoeken. Sommige zijn nog best leuk en het is allemaal minder ellendig dan u denkt. Het gaat er immers om dat u op een voor u zo prettig mogelijke manier kan worden herdacht. Dat geeft u van te voren een goed gevoel en u zult alle mensen tijdens de uitvaart aangenaam kunnen verrassen met hetgeen u voor hen hebt geregeld. Natuurlijk kunt u niet alles van te voren regelen ook al kunt u zelfs aangeven wat u eventueel in een speech wilt horen. Maar dat kunt u beter aan de spreker overlaten, dat is vast en zeker iemand die u erg nabij stond dus die kent u vast en zeker als geen ander. Afijn, als u uw uitvaart wilt regelen en u woont in Twente of Salland dan kunt u eens op onze website een kijkje komen nemen. U vindt ons op www.vredehof.nl.

Een uitvaart regelen

Wat maakt Vredehof nu zo speciaal? Dat hopen we u in deze tekst duidelijk te maken. Ten eerste is het een vredige plek gelegen in een prachtige buurt van Overijssel te weten in Twente en Salland. We hebben het hier dus echt over het oosten van de provincie. We hebben diverse uitvaartcentra en een crematorium en verscheidenen kerkhoven in deze streken. Komt u eens langs bij de plek die het dichtbij uw huis is. Misschien vindt u het prettig om dichtbij te worden begraven of te worden gecremeerd. Dat gaat helemaal goedkomen als u met Vredehof uw uitvaart gaat regelen. Wij staan dan ook voor u klaar om u rond te leiden en om samen met u de gehele uitvaart voor te bereiden. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag de uitvaart nu alvast geregeld hebben voordat het te laat is? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook via de e-mail en de telefoon kunnen we u al behoorlijk goed van informatie voorzien dus schroom niet om dit even te doen als u nu al met prangende vragen over een uitvaart zit. Er is trouwens een speciaal telefoonnummer om een overlijden te melden. Als u de uitvaart bij ons geregeld hebt is het verstandig om dit telefoonnummer in uw smartphone te zetten. Dit zijn misschien niet de leukste dingen in het leven om te horen en te doen maar het geeft uiteindelijk wel erg veel rust voor u en de nabestaanden. U kunt zowel begraven worden als gecremeerd. Het is maar net waar u zich het prettigst bij voelt. Nabestaanden kunnen een gedeelte van uw as verstrooien of meenemen om op hun schoorsteenmantel te zetten zodat ze u kunnen herdenken. Maar als u begraven wordt dan hebben ze een echte plek om zo nu en dan eens te bezoeken, u te gedenken en er nieuwe bloemen neer te zetten. Zo valt er voor beide manieren wat te zeggen en dit is dan ook de moeilijkste keuze bij de uitvaart. We willen u graag helpen en daarom kunt u meteen een privégesprek aanvragen met een van onze gerenommeerde uitvaartleiders. Zij kunnen u alle ins en outs geven over wat er op dit moment in de mode is qua uitvaart.

Denkt u eens aan ons als u dit nog niet op orde hebt

Zoals we daarnet al zeiden hebt u van alles uit te zoeken. Niet in de laatste plaats op welke plek in deze streek u de uitvaart wilt houden en op welke plek u begraven dan wel gecremeerd wilt worden. Wat komt er nog meer bij een uitvaart kijken? Voor uw gemak hebben we een klein lijstje met punten gemaakt waar u uit kunt kiezen:

  • De muziekkeuze. U kunt uw eigen favoriete muziek draaien. Van Slayer tot Chopin, het is uw feestje!
  • Of u graag foto’s wilt laten zien, wie er een speech moet houden en wie er allemaal mogen komen
  • De kist, urn en het vervoer.
  • En natuurlijk of het een godsdienstig tintje moet hebben. Zeker als u christelijk bent wilt u vast begraven worden. De kerkdienst kunt u ook door ons laten regelen. We zijn van alle markten thuis.

U leest het, samen met Vredehof kunt u er een mooie uitvaart van maken zonder al te morbide te klinken. Leg ook uw testament alvast vast voor de nabestaanden met behulp van een notaris.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn