Aan de veiligheid in het verkeer wordt al vele jaren gewerkt en dat betekent dat er bij tijd en wijle nieuwe regels worden doorgevoerd die ervoor moeten zorgen dat de veiligheid op de weg toeneemt. Wij willen u graag vertellen dat u via onze site heel eenvoudig hulpmiddelen kunt kopen om aan de veiligheidseisen die de Nederlandse overheid aan u stelt, te voldoen wanneer u de weg op gaat. Wanneer u namelijk bij ons op de site komt kijken, zult u zien dat wij u van een aanhangernet zouden kunnen voorzien. Deze is niet alleen heel erg handig in gebruik, het is ook nog eens verplicht gesteld om een aanhangernet te gebruiken wanneer u goederen in een aanhanger vervoert. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze site Afdekzeil-Kopen.nl zouden mogen ontvangen om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij willen u dan ook graag vragen om eens te kijken welk aanhangernetje u bij ons zou willen kopen. Wij verkopen namelijk netten in alle soorten en maten. Dat betekent dat wij dus bedrijven kunnen voorzien van een aanhangernet voor een professionele aanhanger, maar ook dat wij particulier aan een aanhangernet kunnen helpen waar hij of zij naar op zoek was. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar om u meer informatie te verstrekken over het aanhangernet dat u bij ons op de site ziet staan. Bent u er niet helemaal zeker van of wij het juiste aanhangernet voor u hebben? Dan kunt u dus even onze medewerkers raadplegen. Zij kunnen u alles vertellen over de afmetingen van onze netten en ook kunt u hen specifieke vragen stellen over bijvoorbeeld het materiaal waar ons aanhangernet van is gemaakt. Kijk dus vandaag nog even op onze site Afdekzeil-Kopen.nl. U zult zien dat wij u heel veel moois te bieden hebben.

Een aanhangernet is verplicht gesteld door de Nederlandse overheid

Wanneer u met een aanhanger de weg op gaat en u voorziet deze aanhanger niet van een aanhangernet, dan bent u strafbaar. Vandaar dat het goed is om u goed in te lezen in wat u moet doen om een boete te vermijden. Wanneer u naar onze site gaat, Afdekzeil-Kopen.nl, dan kunt u hier eenvoudig bekijken welke maat aanhangernet het meest geschikt is voor uw wagen. Wij zorgen er altijd voor dat wij over fijnmazige netten beschikken zodat u er zeker van kunt zijn dat u geen risico’s loopt op wegwaaiende onderdelen. Het kan namelijk voorkomen dat u bijvoorbeeld takken vervoert en dat er dan kleine takjes door de wind gevangen worden. Dit relatief onschuldige fenomeen kan rampzalige gevolgen teweegbrengen en vandaar dat u sinds een aantal jaar verplicht bent gesteld door de Nederlandse overheid om een aanhangernet te gebruiken. Mocht u er nog niet een in huis hebben, dan nodigen wij u uit om een keer naar onze site te komen om te zien welk net wij u kunnen aanbieden. Kijk dus even op onze site Afdekzeil-Kopen.nl.

Onze netten zijn voorzien van handige ijzeren bevestigingsringen

U hoeft niet bang te zijn dat onze netten niet eenvoudig aan uw aanhanger vast te maken zijn want wij hebben deze netten uitgerust met ijzeren ringen. Hierdoor kunt u het net heel stevig aan uw wagen snoeren. Kortom:

  • wij bieden u fijnmazige netten zodat niets van uw wagen kan waaien
  • onze netten zijn beschikbaar in vele maten
  • wij bezorgen uw net de volgende werkdag
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn