Onderhoud van uw WKO installatie is van groot belang van het rendement en de duurzaamheid van uw pand. TTB Plus heeft de juiste kennis in huis om te zorgen voor het onderhoud van uw WKO installatie. Veel bedrijven zien het belang over hoofd van goed onderhoud, toch is het iets wat serieus genomen moet worden, want onderhoud kan u kostenbesparingen opleveren en zorgt ervoor dat u installaties vele malen langer meegaan. TTB Plus kan u een aantal zaken uit handen nemen middels actief beheer:

  • Wij kunnen zorgen voor uitgekiend voorraadbeheer;
  • Wij zorgen voor de juiste bewaking;
  • Wij controleren en monitoren uw installaties en de energiebalans.

Onderhoud van uw WKO installatie is vakwerk en dat kunt u het beste aan een professioneel bedrijf overlaten. Veel installaties presteren minder goed doordat er niet voldoende maatregelen worden getroffen wat betreft het onderhoud. Onderhoud moet consequent gebeuren behelst verschillende stappen. Bij TTB Plus kunt u het onderhoud zoals het onderhoud van uw WKO installatie maar ook delen van het onderhoud uit betsteden. TTB Plus richt zich in het bijzonder op de technische kant van het beheer. Dat is namelijk juist de kant die soms niet goed wordt uitgevoerd. De juiste kennis binnen een bedrijf kan bijvoorbeeld ontbreken om voor goed onderhoud te zorgen en dan worden deze zaken een beetje in de la geschoven. Vaak wordt die la dan pas weer opengetrokken wanneer er al waarde is verloren en installaties een flinke onderhoudsbeurt nodig hebben. Over het algemeen gaat u dat meer geld kosten dan wanneer u zorgt voor een goed periodiek onderhoud. Net zoals uw auto ieder jaar apk kan worden gecheckt om schade te voorkomen, geldt dat ook voor uw WKO installatie. U kunt bij TTB Plus een plan laten maken voor het onderhoud. De medewerkers komen graag op locatie als eerste stap naar een goed onderhoudsplan van uw WKO installatie.

WKO installatie; voorkomen is beter dan genezen

Het is een open deur, maar we zeggen het toch maar. Voorkomen is beter dan genezen. Het is soms gek om te merken dat er zaken links blijven liggen die toch zo belangrijk zijn en dan hebben we het in het bijzonder over het technische onderhoud van panden of bedrijven zoals de WKO installatie. Bij TTB Plus hebben we vele jaren ervaring in dit onderhoud en een plan maken kan dan ook de eerste stap zijn naar een beter rendement.

Verplicht in Nederland

Waartoe dient een WKO installatie? De installatie zorgt er, indien goed gebruikt, voor een goed binnenklimaat in een gebouw. Juist bij een dergelijk installatie is het heel erg belangrijk dat er voor goed onderhoud wordt gezocht. In Nederland zijn er aangaande deze installatie dan ook regels opgesteld die zeker nageleefd moeten worden. Als bedrijven deze regels namelijk niet naleven, dan kan dat tot hoge boetes leiden of andere onaangename sancties die u kosten wat het kost wilt voorkomen. De WKO installatie kan bij goed onderhoud een mooi rendement opleveren en bovendien draagt het bij aan de duurzaamheid van het pand. Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van bepaalde onderdelen van het onderhoud, of heeft u hier over bepaalde vragen waarop u het antwoord niet weet. In dat geval kunt u altijd even contact opnemen met ons en dan kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u heel erg graag verder en komen graag bij u langs om een plan te maken dat u kosten zal besparen en een beter rendement oplevert. Bekijk de website voor de mogelijkheden die wij bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn