trimsalon-nikki.nl voordat ik een afspraak had gemaakt. Deze trimsalon in Eindhoven biedt ook op internet erg veel informatie, dat stelde me sowieso al erg gerust. Bovendien vind ik het heel fijn dat je de tarieven van de behandeling daar kan terugvinden. Zelfs per hondenras wordt er een precieze prijs weergegeven van de kosten van de behandeling. Zo wist ik bij voorbaat al wat ik nodig zou hebben. Daarnaast kan je terugvinden wat voor verschillende behandelingen er aangeboden worden. Onder andere:

 • Wassen en föhnen
 • Borstelen en kammen
 • Ontwollen
 • Ontklitten
 • Knippen
 • Plukken
 • Strippen
 • Effileren
 • Scheren
 • Kambeurt
 • Kleine behandeling
 • puppybehandeling

Zoals je ziet is dat een gigantische lijst aan mogelijke behandelingen waar je uit kan kiezen. Aangezien mijn hond niet zo groot is, wordt hij heel snel vies als hij buiten door het gras heeft gelopen. Ik heb er dan ook voor gekozen om niet alleen een knipbeurt te laten doen bij deze trimsalon in Eindhoven, maar ook om een wasbeurt te laten uitvoeren. Mijn hond heeft er van genoten!

Voordelen van deze trimsalon 

Naast dat ik de eigenaresse van deze trimsalon in Eindhoven ontzettend aardig vond, was ik ook erg blij met de website trimsalon-nikki.nl waar er naast nuttige informatie ook nog hele handige tips worden gegeven, ter voorbereiding van de knipbeurt van je hond. Zo staat er bijvoorbeeld dat je ervoor moet zorgen dat de vacht van je hond niet nat is als je naar deze trimsalon in Eindhoven gaat. Dan wordt het erg lastig om te behandelen namelijk. Het is ook handig om je hond voor die tijd nog even heel goed uit te laten, want ze is zomaar een paar uur bezig met de was-/knipbeurt en als je hond gedurende die tijd niet zijn behoefte kan doen, is dat best lastig. Verder vond ik de look en feel van de trimsalon erg goed. Je kon zien dat de eigenaresse hoge eisen stelt aan de hygiëne van het pand, waardoor alles er erg netjes en fris uitziet. Ook aan de baasjes is gedacht, zo krijg je koffie bij binnenkomst en krijg je een mooi plekje toegewezen waar je kan wachten tijdens de behandeling. Een echte aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn