Wilt u uw telefonische acquisitie laten uitbesteden? Neem dan contact op met saleshelden! Met jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat telefonische acquisitie, maar een vak apart is. Ons team is gespecialiseerd in het voeren van dit soort gesprekken en weet de ideale balans te vinden tussen informeren en aandacht creëren van mogelijke klanten. Het is daarom heel fijn dat u telefonische acquisitie kunt uitbesteden. saleshelden gaat graag voor u aan de slag om nieuwe klanten te werven. Dit noemen wij met een mooi duur woord ‘leadgeneratie’. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. saleshelden – heroes in sales.

Telefonische acquisitie uitbesteden

We hebben het net al aangehaald, telefonische acquisitie is een vak apart. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd om bedrijven en potentiële klanten telefonisch te benaderen om op deze wijze nieuwe klanten te werven. Kies daarom voor het uitbesteden van uw telefonische acquisitie aan professionals. Het is belangrijk om de juiste snaar te raken, wanneer u graag tot een vervolgafspraak wilt komen met een potentiële klant. Dit begint en eindigt bij telefonische acquisitie uitbesteden altijd met een goed en vooral prettig gesprek. Het gevoel van de klant staat op nummer één. Niemand zit namelijk te wachten op een technisch verhaal vol feitjes. Wij stellen vragen, tonen interesse en voeren een gesprek op de juiste toon. Daarbij zorgen wij ervoor dat de unieke propositie van uw product of bedrijf sterk en helder uiteen wordt gezet. Ons team bestaat uit getrainde specialisten die graag persoonlijk met u willen samenwerken. De resultaten van elke minuut die wij voor u bellen, is direct inzichtelijk terug te vinden in de resultaten.

Uitbesteden van telefonische acquisitie bij saleshelden

Onze werkwijze is gestructureerd en overzichtelijk. Wij maken graag kennis met u, waarnaar u eigen saleshelden krijgt toegewezen. Gezamenlijk met u worden de wensen besproken en dit zetten wij voor u om in realiteit. Gezamenlijk wordt er een gerichte aanpak ontwikkeld, waarbij wij altijd opzoek blijven naar verbeterpunten voor nog betere resultaten. Deze resultaten worden periodiek aan u gerapporteerd waarna uw saleshelden u graag feedback geven. Resultaten zijn altijd inzichtelijk en doordat wij veel met elkaar in contact blijven, kunnen de werkzaamheden eenvoudig worden bijgestuurd. saleshelden is nauw betrokken bij uw bedrijf. We horen graag hoe afspraken zijn gegaan, want het gaat niet alleen om aantallen, maar vooral om de kwaliteit van nieuwe klanten! Telefonische acquisitie dat u bij ons uitbesteedt, wordt geheel gedaan in stijl van uw bedrijf. Naast het kennismakingsgesprek gaan wij hiervoor in vooronderzoek om de juiste toon te bepalen voor de telefonische acquisitie voor uw potentiële klanten. Naast veel positieve energie en ambitie zetten wij tevens de nieuwste technieken in om uw klantenbestand een boost te geven. Hierdoor veranderen kansen in klanten en worden er concrete afspraken gerealiseerd met potentiële klanten. Telefonische acquisitie door saleshelden wordt ten slotte zeer goed beoordeeld, met maar liefst een 8,7 gemiddeld!

Voordelen telefonische acquisitie uitbesteden aan saleshelden :

  • Altijd inzicht in de resultaten
  • Eerlijke werkwijze met behulp van de nieuwste technieken 
  • Feedback en betrokkenheid
  • Getrainde professionals
  • Jarenlange ervaring
  • Krijgt uw eigen saleshelden toegewezen
  • Optimaliseren constant 
  • Periodieke rapportage 
  • Persoonlijke samenwerking
  • Zorgen voor een goed gevoel bij potentiële klanten

Alleen als u evalueert wat de sterke punten en de uitdagingen van een campagne zijn, kunt u verbeteren. Daarom delen we onze inzichten continu met u. Bijvoorbeeld wat uw doelgroep vindt van uw bedrijf, uw product of dienst en van het feit dat wij ze bellen. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek dan onze website: saleshelden.nl of neem gelijk contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn