U heeft een woning op het oog, maar zoekt nog een taxateur of iemand die u kan helpen bij de aankoop van de woning, bijvoorbeeld wanneer u een woning wilt kopen met gebruik van de Nationale Hypotheek Garantie. De woning moet in dat geval worden gekeurd. Of u bent ondernemer en heeft een bedrijfspand gevonden waar u uw activiteiten kunt uitvoeren. Wat is dit pand waard? Als u een Taxateur Breda zoekt dan bent u bij Struijk Makelaar & Taxateur aan het goede adres. Wij hebben specialisten in huis die u kunnen adviseren en begeleiden. Ook wanneer u de woning verkoopt bij een scheiding of wilt verbouwen kunt u ons inschakelen. Onze taxateurs zijn specialisten op het gebied van NWWI. Dat betekent dat wij als Taxateur Breda de waarde van uw woning bepalen en het taxatierapport voorleggen aan het onafhankelijke en erkende instituut NWWI. Wij taxeren niet alleen voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt en taxeren woningen voor de WOZ-waarde. Naast taxeren biedt Taxateur Breda ook advies en ondersteuning bij de aankoop van een woning, bedrijfspand of beleggingsobject. Hoe complex ook. Deze vaardigheden hebben wij in huis. Wij zijn van alle markten thuis!

Snelle en correcte dienstverlening bij Taxateur Breda

U zoekt een Taxateur Breda. Bij Struijk Makelaar & Taxateur helpen wij u graag snel en correct aan een (gevalideerd) taxatierapport. Wanneer nodig kunnen wij binnen 24 uur een taxatierapport voor u opstellen en aanleveren. Een snelle aanlevering is in sommige gevallen nodig om het verdere proces van de aankoop van een woning of bedrijfspand af te ronden. Natuurlijk leveren wij eenzelfde kwaliteit taxatierapport aan zoals u van ons gewend bent. Ook is het mogelijk om van ons gevalideerde taxatierapporten te ontvangen. In dit geval betekent dit dat wij ons taxatierapport voorleggen aan het NWWI. Dit is een onafhankelijke en erkende organisatie. Het NWWI is een instituut dat wordt erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). Het NWWI keurt keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie op dezelfde manier en volgens duidelijke richtlijnen tot stand is gekomen. Naast taxatie van woningen, panden en objecten helpen wij u bij de aankoop van uw woning en de huur en verhuur van bedrijfshuisvesting. Ook in die gevallen zetten wij onze deskundigheid voor u in. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. Naast het NWWI, zijn wij aangesloten bij de Taxateurs Unie en het TVI.  Naast deskundig zijn wij onafhankelijk. Deze onafhankelijkheid uit zich in de diensten waar wij ons op concentreren namelijk aankoopbegeleiding, aanhuurbegeleiding en taxeren. Wij doen nadrukkelijk niet aan verkoop van vastgoed. Bij Taxateur Breda leveren we diensten aan:

  • particulieren: taxatie en aankoop woning
  • zakelijke markt: taxatie waarde en huurwaarde, begeleiding aankoop- en aanhuur bedrijfshuisvesting
  • overig: taxatie met belastingdienst en taxatie WOZ-waarde

Wij helpen wij u graag verder! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Kijk voor informatie op onze website http://www.struijkmakelaar.nl/taxateur-breda/.

De taxateur inschakelen

U woont in Noord-Brabant en wilt Struijk Makelaar & Taxateur als uw taxateur inschakelen of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Op onze website vindt u informatie over onze diensten en kunt u op eenvoudige wijze een offerte voor uw opdracht aanvragen. Wilt u liever iemand van ons kantoor spreken, dan is dat ook mogelijk. U vindt onze contactgegevens op onze website http://www.struijkmakelaar.nl/taxateur-breda/. Met Struijk Makelaar & Taxateur weet u dat u een onafhankelijke deskundige partij aan tafel heeft zitten bij de taxatie, aankoop of aanhuur van uw vastgoed. Struijk Makelaar & Taxateur is uw Taxateur Breda! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn