Dat stickers drukken ook een effectief onderdeel kan zijn voor promotie, daar staan we niet altijd bij stil. Maar deze zijn altijd goed te gebruiken voor diverse zaken. Om post ermee te beplakken, om weg te geven als geschenk of reclame te verspreiden over jouw bedrijf of evenement. Je kan er alle kanten mee op en er zijn diverse ontwerpen toe te passen op deze materialen. Van bedrijfsnamen en logo’s tot en met opvallende teksten en sierlijke ontwerpen. Bij Drukwerkdeal.nl vind je een uitgebreid assortiment voor stickers drukken. Niet alleen in verschillende maten, maar ook vormen en soorten. Ze worden geleverd in rollen, vellen en afzonderlijke uitvoeringen. Bijvoorbeeld om te plakken op ramen of auto’s, maar dat zijn wel heel uitzonderlijke soorten. We denken meestal aan de kleine formaten die we willen gebruiken om pakketten mee te beplakken of de wat grotere vormen voor een grote reclameactie. Het is een uitgebreide categorie waar je vast en zeker jouw type in kan samenstellen. Bekijk ook op je gemak alle mogelijkheden voor stickers drukken, want wie weet geven deze jou inspiratie om jouw promotie mee aan te vullen. Het is duidelijk dat Drukwerkdeal graag met de klanten mee denkt om niet alleen hoge kwaliteit aan drukwerk te leveren, maar ook voldoende keus om dit voor alle uitvoeringen te leveren.

Stickers drukken met je eigen ontwerp

Bij Drukwerkdeal kan ieder ontwerp gebruikt worden voor stickers drukken. Je kan ze zelfs helemaal zelf maken. Ook als je niet over een ontwerpprogramma beschikt. Op de website Drukwerkdeal hebben ze een ontwerptool beschikbaar waar iedereen zelf zijn ontwerp kan vormgeven voor stickers drukken. Dit zie je direct in het bestelmenu tevoorschijn komen. Heb jij thuis wel een ontwerpprogramma of een professional die jouw ontwerp maakt, dan kan je de bestanden gewoon toevoegen bij jouw bestelling. Zorg er wel voor dat de bestanden voldoen aan de eisen van Drukwerkdeal. Zo wordt ook ervoor gezorgd dat jouw ontwerp perfect eruit komt te zien bij stickers drukken. Niet te klein, niet te groot en helemaal in verhouding. Volg gewoon de instructies op die in de informatiesheet staan onder de tab ‘aanleveren’ en jouw bestand is hier helemaal op aangepast voor een van de volgende stickersoorten:

  • Vinyl
  • Op rol
  • Dooming
  • Vloer
  • Magneetplaten
  • Wijnetiketten
  • Tape

Selecteer het type voor de stickers drukken je komt vanzelf in het bestelmenu. Dit is per soort weer anders. Heb je vragen over de materialen, dan klik je op het informatie-icoon om meer te lezen over de keuzeopties.

Bedrukking in de juiste kleuren

Kies de groep voor stickers drukken die past bij jouw doel. Voor promotie zijn het vaak de grote formaten. Voor logo’s kies je meestal de kleineren soorten. Wil je mooie stickers hebben om pakketten mee te beplakken, dan zijn de etiketten geschikt. Veel worden in full color bedrukt. Dit is zeer geschikt om afbeeldingen en kleurrijke ontwerpen af te drukken op de sticker. Voor sommige uitvoeringen wordt ook de PMS-druktechniek toegepast. Meestal bij de kleine soorten waar logo of tekst op wordt afgedrukt. De full color is geschikt om foto’s op een sticker te laten zetten. De kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) worden tijdens het bedrukken met elkaar gemengd tot de kleuren van de afbeelding. Bij PMS, afkorting voor Pantone Matching System, worden de kleuren vooraf gemengd. Welke kleuren dat zijn, dat geef je aan in jouw ontwerp. Voor PMS geef je namelijk de kleurcodes door die met elkaar gemengd worden voor stickers drukken. Op de website Drukwerkdeal.nl zijn deze codes terug te vinden. Heb je vragen over het doorgeven van de kleuren of andere bestelopties, neem dan contact op met de klantenservice via chat of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn