Heb jij nog een telefoon die in goede staat verkeert, maar wil je wel een ander abonnement? Kies dan eens voor een sim only! Steeds meer mensen zien hier de voordelen van in. Was het lange tijd het geval dat een ieder eigenlijk automatisch om de twee jaar een nieuw toestel met een abonnement uitzocht, nu gaat het steeds vaker zo dat men hier nog wel eens over nadenkt en zich de vrijheid gunt om de mogelijkheden van aparte aanschaf van provider en smartphone uit te zoeken. Vaak is een sim only echt veel voordeliger dan abonnementen waar al toestellen bij in zitten. Dat is natuurlijk wel logisch, want een provider wil ook gewoon de kosten van de telefoon weer terugverdienen. In het verleden dacht iedereen eigenlijk dat dit de voordeligste optie was, je kreeg je telefoon dan immers gratis! Maar als je de aanschafprijs eens af gaat trekken van je abonnementskosten, dan zul je tot de ontdekking komen dat een sim only wat maandelijkse kosten betreft echt een flink stuk voordeliger is. Daarom is het ook niet vreemd dat steeds meer mensen hiervoor kiezen!

Elk gewenst toestel met sim only

Kiezen voor sim only is dus financieel gunstig, maar het levert je nog een voordeel op. Zo heb je bij providers altijd maar een beperkte keus in de toestellen die zij leveren. Zij leveren altijd alleen maar bepaalde merken en bepaalde modellen. Dit betekent dat jij lang niet altijd dat merk of type smartphone kunt krijgen dat jij graag wilt hebben. Je moet dan genoegen nemen met het aanbod dat de telefoonprovider van jouw voorkeur te bieden heeft en dat is het dan. Maar kies jij voor sim only, dan ligt het hele veld weer voor jou open! Doordat je dan twee losse aankopen doet, je telefoonabonnement of prepaid en je mobiel, kun je helemaal zelf kiezen hoe je deze combineert! Dit geeft jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een wat ouder type te kiezen, dat voordeliger geprijsd is, terwijl providers je alleen maar de nieuwste en duurste modellen zullen bieden. Ook kun je kiezen voor een merk of model dat niet heel gangbaar is, maar dat om bepaalde redenen wel jouw voorkeur heeft. Of je kiest ervoor om gewoon je oude toestel te blijven gebruiken en daar een nieuwe telefoonprovider bij te kiezen. Met sim only is het allemaal mogelijk!

Maak je keus

Met sim only heb je dus vele voordelen, maar hoe weet je nu welke provider jou de voordeligste optie biedt? Welke sluit het best aan bij de wensen die jij hebt? Hier kun je heel snel achter komen door gebruik te maken van SimOnly.com! Zij vergelijken voor jou de verschillende aanbieders op dit gebied, zoals:

  • Tele2
  • Simpel
  • Hollands Nieuwe
  • Ben
  • Lebara
  • Simyo

En nog veel meer aanbieders kun je bij hen eenvoudig vergelijken! Je kunt zo de beste deals met elkaar vergelijken, bijvoorbeeld op het gebied van onbeperkt bellen. Of het nu gaat om een sim only of een abonnement met toestel, iedereen heeft toch zo zijn eigen wensen. Sommigen mensen willen graag onbeperkt kunnen bellen, anderen geven juist de voorkeur aan een heel grote internetbundel en zo heeft ieder weer zijn eigen voorkeur. Je wilt dus kunnen vergelijken op de punten die voor jou belangrijk zijn en dit kan bij SimOnly.com! Ben jij aan het overwegen om dit keer je contract niet te verlengen maar te kiezen voor een sim only? Dan is het dus echt aan te raden om eens deze site te bezoeken en na te gaan wat voor jou de gunstigste provider is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn