Hebt u een smartphone waar u flink in hebt geïnvesteerd? Misschien hebt u het toestel in een of twee jaar afbetaald via de maandelijkse abonnementskosten van uw telecomprovider. Misschien hebt u destijds in een klap de volle pond betaald of kon u gebruik maken van een korting. Hoe dan ook, de smartphone is van u en u hoeft het na afloop van uw abonnement niet terug te sturen naar de aanbieder. Dan is het eigenlijk zonde om direct een ander abonnement af te sluiten tegen hoge kosten waarbij u wel over het nieuwste telefoontje kunt beschikken. Als u uw oude telefoon nog een jaar of 2 wilt gebruiken dan kunt u sim only abonnementen vergelijken. Want als u sim only gaat vergelijken, dan zult u zien dat u ten eerste vele malen goedkoper uit bent en ten tweede helemaal geen nieuwe smartphone nodig hebt. Want ook al gebruikt u uw huidige smartphone nog een jaartje, u kunt op jaarbasis misschien wel 400 euro of meer besparen. U bent toch zeker geen dief van de portemonnee? Vindt u het echt zo belangrijk dat u de laatste gadget in uw broekzak hebt? Is het niet juist erg prettig dat u bekend bent met het systeem zodat u alle features van uw apparaatje kent? U bent minder tijd kwijt en de smartphone van tegenwoordig gaat, mits u hem natuurlijk niet laat vallen, prima 5 jaar mee. Ga daarom op een onafhankelijk website de sim only vergelijken. Op onze site kunt u snel sim only vergelijken: sim-only-vergelijker.com.

Een nieuw abonnement nodig? Ga dan uw opties qua sim only vergelijken

U hebt besloten om nog een jaar of twee op uw huidige telefoon te vertrouwen. De meeste telecomaanbieders bieden een sim only abonnement aan. U betaalt dan maandelijks voor het gebruik van uw huidige simkaart die gekoppeld wordt aan het netwerk van de gekozen provider. Vaak met inbegrip van uw huidige telefoonnummer zodat u dergelijke wijzigingen gelukkig niet hoeft door te geven. Maar voor het zover is hebt u nog wel wat uit te zoeken. Dankzij onze overzichtelijke sim only vergelijken site kunt u direct aan de slag. U vindt er een overzicht van alle providers die u op dit moment een dergelijk abonnement als dienst aanbieden. Het is bij veel providers echter mogelijk om dat abonnement handmatig aan te passen tot bepaalde onder- en bovengrenzen. Daarom kunt u deze grenzen zelf aangeven als u sim only gaat vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op:

  • De telecomprovider die uw voorkeur heeft,
  • De hoeveelheid belminuten en Sms’jes per maand,
  • En natuurlijk op de databundel, dus de hoeveelheid MB’s die u maandelijks kunt gebruiken aan internet,
  • En natuurlijk kunt u op het type abonnement zoeken. 24 maanden, 12 maanden of een abonnement dat u maandelijks kunt opzeggen.

Ga dus sim only vergelijken zodat u snel uw keuze kunt maken. Kunt u niet kiezen tussen twee aanbieders? Ga dan naar hun website en lees er de kleine lettertjes even door. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen dan kunt u ongetwijfeld even contact opnemen met hun klantenservice.

Onze service is actueel, betrouwbaar en 24 uur per dag in te zien

Hopelijk is deze optie om sim only te vergelijken ook voor u erg aantrekkelijk. Zoals we al eerder stelden trekken we niet een bepaalde aanbieder voor en mag u ongelimiteerd gebruik maken van deze handige digitale vergelijker. Bent u bang dat uw huidige smartphone het niet redt? Koop dan een refurbished smartphone als u krap bij kas zit en sluit een sim only abonnement af via onze website. Lees ook : Vergelijk àlle sim only abonnementen | Sim-only-vergelijker.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn