verfshoppen - SikkensU heeft vast wel eens gemerkt dat het eigenlijk niet uit kan om de allergoedkoopste verf aan te schaffen, omdat u dan vervolgens vier keer dezelfde muur moet gaan verven. U heeft dan uiteindelijk veel meer verf nodig en bent veel duurder uit. Verder is het ook nog eens zo dat u dan langer bezig bent. Het kost vier keer zo veel werk en bovendien heeft de muur tijd nodig om te drogen. Al met al lijkt dit op het eerste gezicht een goedkope oplossing, maar blijkt dit eigenlijk nooit zo te zijn. En daarom is het verstandig om een goed merk aan te schaffen, zoals Sikkens. Sikkens levert namelijk topkwaliteit van de bovenste plank en u heeft hier veel minder van nodig. Als de nieuwe kleur niet al te veel verschilt van de vorige, dan hoeft u er veelal maar één laag op te doen en dan is de wand al klaar. Jawel, met Sikkens is verven een leuke klus, in plaats van een slopende en lang durende. Aarzel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor kwaliteit te gaan. Want dit zal u beslist geen windeieren leggen.

Bij ons koopt u Sikkens verf voor een zacht prijsje

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u voor zulke goede Sikkens verfblikken ook erg veel geld neer moet tellen wanneer u ze aan gaat schaffen? Gelukkig is er bij verfshoppen.nl niets om voor te vrezen, omdat wij dit merk voor zeer weinig geld aanbieden in onze webwinkel. Wij snappen namelijk als geen ander dat u het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten. En laat dat nou mooi bij ons kunnen… Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook niet bij u doen. En dit geldt niet alleen voor de lage prijzen, waar u zeker nog versteld van zult staan, maar ook voor ons ruime assortiment. Zo grossieren wij onder andere in de volgende Sikkens verfsoorten:

  • Grondverf, zijdeglans, hoogglans en systeemverf voor hout
  • Lak en beits voor buiten
  • Muurverf voor buiten
  • Cetol en Rubbol
  • Alle eerstgenoemde verfsoorten, maar dan op waterbasis
  • Muurverf voor binnen
  • En nog veel meer!

Zo vindt u bij ons altijd wel iets van uw gading!

Voor professional en de doe het zelver

Bij Verfshoppen.nl kan iedereen terecht voor de allerbeste Sikkens verf voor een k(l)eurige prijs. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele Nederlanders nooit meer een andere verfwinkel bezoeken, nadat ze de onze hebben gezien. Dus of u nu een professionele schilder bent en weet dat u echt op Sikkens kwaliteit kunt vertrouwen, of dat u een klusser bent die thuis een muur wil verven… bij ons slaagt u altijd! Wij zijn bovendien van alle markten thuis en grossieren ook in het meest uiteenlopende schildersgereedschap. Dus heeft u bijvoorbeeld ook nog verfkwasten nodig? Dan haalt u die toch ook gewoon bij Verfshoppen? Of bent u juist op zoek naar nieuwe verfbakken, rollers en dergelijke? Ook dat vindt u bij ons. Wij hebben werkelijk geen nee te koop op dit gebied! Want als u met Sikkens verfmaterialen gaat schilderen, dan wilt u er natuurlijk ook goede benodigdheden voor in huis hebben. Zo wordt schilderen een feestje, in plaats van een straf. En voordat de verfklus kan beginnen, moet er natuurlijk eerst geschuurd worden. Dus ook daarvoor bieden wij u alles wat u nodig heeft om dit tot een succes te maken. Sikkens hecht, net als andere verfsoorten, het beste op een goed geschuurde ondergrond!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn