pavez - shea butter kopenBen jij iemand die niet houdt van heel veel verschillende soorten potjes en flesjes in de badkamer? Zou jij het liefst één product willen hebben waarmee je nagenoeg je hele lichaam kunt verzorgen? Dan is shea butter kopen een uitstekend idee! Dit is een verzorgingsproduct dat zo veelzijdig is, dat je eigenlijk geen andere producten meer nodig hebt. Dat scheelt natuurlijk heel veel ruimte in je badkamerkastjes en het maakt je toilettas op reis een stuk minder dik! Shea butter kopen is ook wat dat betreft dus ideaal! Wat is het nu voor een product? Shea Butter wordt gemaakt uit de noten van de Sheaboom, ook wel Karité boom genaamd. De noten worden op een bepaalde manier verwerkt, deze verwerkingswijze lijkt wel wat op het karnen van melk voor het maken van boter, vandaar dat het eindproduct een butter genoemd wordt. De meeste en de beste Karité bomen zijn te vinden in Burkina Faso en hier staan ze bekend als heilige bomen. Deze heiligheid komt voort uit de genezende eigenschappen die de boter heeft en die bij de lokale bevolking al vele eeuwen bekend is. Als jij je huid goed wilt verzorgen, dan is shea butter kopen dus een goede keus.

Shea butter kopen voor verschillende toepassingen

Van welke voordelen kun je nu genieten als je dit product gebruikt? Wat zijn nu de redenen voor shea butter kopen en op wat voor manieren kun je het allemaal gebruiken? Er zijn zoals gezegd heel veel verschillende toepassingsmogelijkheden, zo is het bijvoorbeeld een ideaal huidverzorgingsproduct. Het hydrateert en verzorgt de huid uitstekend en het is zelfs geschikt voor bijvoorbeeld de verzorging van droge lippen en de dunne gezichtshuid rond de ogen. Daarnaast is shea butter kopen niet alleen heel geschikt voor vrouwen, ook voor mannen is het een handig artikel. De boter is namelijk heel goed te gebruiken als scheercrème en het zorgt ervoor dat de geschoren gezichtshuid heerlijk zacht aanvoelt. Voor huidverzorging is het dus ideaal, maar je kunt het ook nog op andere manieren gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld ook heel goed ingezet worden als haarmasker. Je wrijft je haar hier mee in, je laat het een half uurtje inwerken en vervolgens was je het zoals je gewend bent om te doen. Je haar zal er daarna echt stralend uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. En houd jij van massages? Ook daarvoor kun je shea butter kopen, je kunt het prima inzetten als alternatief voor een massageolie.

Voordelen van Shea Butter

Shea butter kopen is dus een goede keus omdat je het op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken en omdat je daarmee dus veel andere potjes en flesjes die je in de kast hebt staan overbodig kunt maken. Maar het is ook een product dat heel veel voordelen te bieden heeft naast de grote veelzijdigheid:

  • het is hypoallergeen en kan daardoor ook gebruikt worden door mensen met een heel gevoelige huid
  • het heeft een groot herstellend vermogen, waardoor het ideaal is bij een droge of schrale huid, bij kleine wondjes of andere beschadigingen
  • het heeft een ontstekingsremmend effect en daardoor is shea butter kopen een goede optie voor iedereen met huidklachten: het vermindert jeuk en verzacht bij klachten als dermatitis, eczeem en psoriasis
  • het vermindert rimpels en fijne lijntjes en gaat huidveroudering tegen

Je ziet dat er dus heel veel verschillende voordelen zitten aan het gebruik van Shea Butter en dat shea butter kopen dus zeker een goede keus is voor iedereen die de huid graag wil verbeteren. Je zult na vier tot zes weken al de positieve resultaten van het product merken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn