Kittig - sexy lingerieHoudt u ervan om u sexy aan te kleden als u een spannende nacht gaat hebben met uw vriendje, man of partner? Kiest u dan eens voor ons. Met de sexy lingerie die u op kittig.nl vindt mag u er wel op rekenen dat hij zeer opgewonden raakt van uw lichaam. De sexy lingerie die wij verkopen ondersteunt en accentueert uw goddelijke lichaam. Eventueel kan het uw borsten opdrukken zodat het lijkt alsof u een voller decolleté hebt. Ook andere delen van uw lichaam worden geaccentueerd. Dus als u van plan bent om hem eens lekker te verwennen met een striptease, dan is onze sexy lingerie zeer aan te raden. En ook al durft u dat niet aan, als u alleen al langzaam uw kleren uittrekt dan is dat meestal genoeg om uw partner een flinke erectie te geven. Sommige mannen vinden het vrouwelijk lichaam nog wel spannender in deze sexy lingerie dan wanneer u helemaal naakt bent. Dus u kunt ook eerst strippen en dan deze sexy lingerie nog eventjes aanhouden. Laat het hem eventueel uittrekken wanneer hij dat wilt. Af en toe een beetje onderdanig zijn is hartstikke geil voor beide partijen. De sexy lingerie die wij verkopen kan dit allemaal teweegbrengen en is in een handomdraai via onze webwinkel in huis te halen. Als u niet wilt dat uw buren weten wat u allemaal hebt besteld, dan bent u bij ons aan het juiste adres want we verschepen al onze producten zeer discreet. Ook leveren we niet af bij de buren als u dat niet wilt. U kunt het pakketje volgen zodat u weet wanneer we voor de deur staan zodat u het pakketje direct in ontvangst kunt nemen. En anders komen we de dag erna weer bij u terug. Dat is heel wat anders dan naar een sekswinkel te gaan. Misschien krijgt u al rode oortjes bij dit idee. Als u weet dat u daar gevoelig voor bent dan hebt u niets te vrezen als u op onze site rondsnuffelt, er is toch niemand die u kan zien.

Koopt u bij kittig.nl uw sexy lingerie

Als u zichzelf eens lekker wilt verwennen dan is de aankoop van sexy lingerie een puik idee. U doet dit immers niet alleen voor uw partner. Sterker nog, misschien hebt u niet eens een vriendje. Wat houdt u dan tegen om niet stiekem rond te lopen in sexy lingerie. Het zal uw vrouwelijk gevoel versterken en geeft u tevens meer zelfvertrouwen. Mocht u uitgaan en uit zijn op een onenightstand, dan helpt het dragen van deze sexy lingerie al in de club. Uiteraard zal uw partner voor die avond ook aangenaam verrast zijn als hij u ziet in deze sexy lingerie. Vergeet u trouwens niet om het zeker in dit soort gevallen altijd veilig te doen! Als u voorbehoedsmiddelen nodig hebt dan kunt u die bij uw bestelling sexy lingerie toevoegen. Dat zijn zeker niet de enige producten in ons assortiment. We hebben diverse spannende artikelen naast de sexy lingerie voor mannen, vrouwen en paren. Bent u alleen en wilt u eens lekker aan uw trekken komen? Koop dan een dildo of een vibrator. Voor de man zijn er ook diverse mogelijkheden zoals een fleshlight of een opblaaspop. Voor paren zijn er spannende handboeien of als u verder in de sm wilt duiken, zweepjes en leren touwen. Wilt u het liever rustiger aandoen, koopt u dan een kamasutra boekje of een schommel waarin u beiden kunt zweven en seksen. Zo is er hopelijk voor iedereen wat wils. Of u nu een speciale fetisj hebt of niet, wij hebben het allemaal in huis. Natuurlijk moet u wel ouder dan 18 zijn om deze producten te kopen, maar dat spreekt voor zich. Onze sexy lingerie komt ook in allerlei soorten en maten:

  • Van zacht kant,
  • Tot aan leren sexy lingerie,
  • Voor zowel mannen als voor vrouwen!

Verwen uzelf en uw partner hier eens mee

Als man is het logisch dat u uw partner zo nu en dan eens wilt verwennen. Daar hoeft helemaal geen speciale reden voor te zijn zoals een verjaardag of Valentijnsdag. Zo maar eventjes een cadeautje geven aan uw vriendin of vrouw doet vaak wonderen en opent vele deuren. En zeg nou zelf, dat is ze toch ook waard! Koopt u eens wat sexy lingerie voor haar en doet u dat via onze website. Dan kunt u het pakketje op uw naam zetten, pakken we het vast voor u in en kunt u het op het juiste moment geven. Het is wel zo verstandig dat u de maten van uw partner kent. Een te grote of te kleine beha is bijvoorbeeld erg pijnlijk, u kunt op een onbewaakt moment altijd even tussen de lingerie van uw vriendin kijken. Hebt u nog vragen over het sexy lingerie? Of over online bestellen? Neemt u dan eens contact met ons op. U kunt ons opbellen tijdens kantooruren, een e-mail sturen of gebruik maken van de ingebouwde chatfunctie zodat u direct een medewerker kunt spreken terwijl u een online bestelling maakt. Een bestelling maken is zeer eenvoudig en u kunt tevens meteen betalen door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. Staat uw seksleven op een laag pitje? Zit de sleur er een beetje in? Doe hier iets aan want seks is een belangrijk onderdeel van een relatie. Bestel daarom seksspeeltjes via onze website, dan gaat er een wereld voor beiden open!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn