Bij veel bedrijven is het zo dat er eigenlijk veel moet veranderen tussen leidinggevenden en andere medewerkers of tussen verschillende medewerkers en hun manier van werken, maar dat dit niet helemaal gaat zoals u eigenlijk zou willen. Het is dan heel vervelend wanneer er iets niet goed gaat en u dit wel had kunnen voorkomen. Ruzies of andere narigheden op de werkvloer helpen zeker niet om de dagelijkse sfeer te bevorderen en veel medewerkers zullen zich na verloop van tijd ook vaker ziek gaan melden. Ook komt dit de productiviteit natuurlijk niet ten goede. Het is dus goed om op tijd iets te gaan doen om alles weer in goede banen te leiden. Met serious games weet u zeker dat u een stap in de goede richting zet. Salsaparilla verzorgt goede trajecten om alles binnen uw bedrijf weer vlot te laten verlopen en iedereen nieuwe vaardigheden te leren. Er gaat natuurlijk wat tijd inzitten voordat alles weer naar behoren werkt, maar het is uitermate belangrijk dat u op een goede manier met elkaar omgaat en elkaar helpt waar nodig. De serious games zijn bedoeld om te laten zien waar het fout gaat en waar het beter kan. Deze serious games zijn speciaal opgezet om een verandertraject voor organisaties op gang te brengen. U kunt hier dus veel van leren en het is belangrijk voor de motivatie dat de sfeer optimaal is en dat leidinggevende ook echt goed leiding kunnen geven. U kunt van te voren al veel regelen, maar het is verstandig om snel te beginnen met de serious games. Serious games hebben veel voordelen ten opzicht van andere methodes:

  • U mag fouten maken omdat het een spel is
  • U leert door het te doen
  • Het spel is waarheidsgetrouw

Een cursus voor het hele team of een teambondingsdag hebben niet altijd het gewenste effect. Vooral tijdens een cursus is het zo dat ervaren medewerkers wel aantekeningen maken maar dan vervolgens wel weer gewoon op de gebruikelijke manier aan de slag gaan en de nieuw geleerde technieken niet in de praktijk brengen. Het is dus heel belangrijk dat u van te voren goed aangeeft waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door de serious games blijven de nieuwe vaardigheden veel langer hangen.

Serious games helpen u verder

Door de serious games staat u veel dichter op de werkelijke situatie dan wanneer er een casus besproken wordt tijdens een cursus. U merkt wellicht zelf dat wanneer u het een aantal keer doet het ook niet erg is wanneer het de eerste paar keer fout gaat. U doet de games uiteraard omdat u graag wilt leren en dan is het ook helemaal niet erg om fouten te maken. Door alles op een goede manier in te vullen heeft u veel baat bij het doen van deze games. De mindset van de medewerkers wordt langzamerhand aangepast en in goede banen geleid, zodat iedereen weer met een positief gevoel kan gaan beginnen aan een nieuwe werkdag. U zult in de resultaten snel zien dat alles weer veel beter verloopt en dat er veel minder problemen zijn.

Bellen voor meer informatie

Wanneer u graag wat meer informatie over deze methode wilt hebben is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen. U wordt deskundig verder geholpen en u kunt meteen aangeven waaraan behoeft is binnen uw bedrijf. Op deze manier kunt u snel voor verbetering zorgen en zult u merken dat iedereen weer goed aan het werk kan gaan. Bel dus snel om een afspraak te maken en kijk naar de vele mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn