Heb jij ook zo vaak last van koude voeten? Dan zijn schapenwollen pantoffels een uitstekende oplossing! Veel mensen hebben er snel last van dat ze het thuis krijgen als ze bijvoorbeeld lekker op de bank zitten. Vaak heeft dat niet zo zeer te maken met het feit dat hun trui niet dik genoeg is of hun broek niet warm genoeg, nee vaak is de voet het probleem. Is dit lichaamsdeel eenmaal koud geworden, dan koelt je hele lichaam binnen de kortste keren af en zit je voordat je het weet te rillen. Draag je echter schapenwollen pantoffels, dan zal dit je niet snel overkomen. Natuurlijk zijn er andere oplossingen om dit probleem te voorkomen, maar ze zijn zelden zo effectief. Je kunt uiteraard de hele dag je schoenen aanhouden, maar erg comfortabel en ontspannend is dat niet. Ook kun je kiezen voor voetwarmers, maar die kun je niet onder het lopen door je huis heen aanhouden en dat is dan toch weer vervelend. Wil jij niet langer last hebben van verkleumde voeten, dan moet je kortom gewoon eens schapenwollen pantoffels proberen.

Schapenwollen pantoffels versus andere sloffen

Er zijn op het gebied van de pantoffel natuurlijk heel veel verschillende mogelijkheden. Waarom zou je dan precies voor schapenwollen pantoffels kiezen en niet voor een van de andere mogelijkheden? Daar zijn verschillende redenen voor aan te voeren:

  • schapenwol zorgt voor goede regulering van de temperatuur
  • het is een ademend materiaal
  • wol absorbeert nare geurtjes

Het eerste punt zal voor jou waarschijnlijk het belangrijkst zijn, de goede regulering van de temperatuur. Dat betekent in de eerste plaats dat je niet zomaar meer koude voeten zult krijgen als je schapenwollen pantoffels draagt. Tegelijkertijd is het ook zo dat het voorkomt dat je het té warm krijgt. Je zult niet te maken krijgen met het probleem dat je als het ware wegbrandt uit je sloffen, maar je hebt het gewoon altijd heerlijk aangenaam op de juiste temperatuur. Dat het ademend en vochtabsorberend is, betekent dat het geen probleem is als je een keer last hebt van zweetvoeten. Het vocht wordt door het schapenwol uitstekend opgenomen, zodat de sloffen en je sokken niet nat worden van het zweet. Wie zweetvoeten heeft, heeft vaak ook last van nare geurtjes. Ook dat is geen probleem, omdat deze door de wol geneutraliseerd worden. Daarom is het zo’n goed idee om te kiezen voor schapenwollen pantoffels in plaats van exemplaren die gemaakt zijn van andere materialen. Ze zijn kwalitatief gewoon echt een flink stuk beter.

Shepherd is beste keus

Heb jij vaak te maken het met probleem van te koude voeten? Dan is het dus zeker aan te raden om voor schapenwollen pantoffels te kiezen. Het beste kies je dan voor de exemplaren van het merk Shepherd. Deze bieden namelijk een uitstekende kwaliteit en hun producten zien er ook nog eens heel goed uit. Alle sloffen die zij verkopen zijn van de buitenkant gemaakt van suède of leer, waardoor ze soepel zijn en comfortabel aanvoelen. Doordat ze altijd kiezen voor hoogwaardige materialen, zijn ze ook nog eens erg slijtvast en gaan daardoor jaren mee. Hun schapenwollen pantoffels zijn daarnaast allemaal gevoerd met echte schapenwol of schapenvacht. Dit zorgt zoals gezegd voor absorptie van geurtjes en vocht en voor een goede temperatuurregulering. Daar komt nog bij dat zij altijd zeer mooie ontwerpen maken, waardoor ieder paar dat zij verkopen er ook gewoon heel erg mooi uitziet. Je zult er hiermee altijd stijlvol uitzien en ook dat kan zeker een reden zijn om voor dit merk te kiezen. Zoek jij schapenwollen pantoffels voor dames, heren of kinderen, dan is Shepherd dus het merk waar jij voor zou moeten kiezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn