Het najaar is in aantocht, de winter komt eraan en de avond worden kouder en kunnen guur zijn. Veel mensen hebben dan last van steenkoude voeten. Schapenvacht pantoffels zijn voor u dan ideaal. Want als u koude voeten heeft, dan bent u vaak over uw hele lichaam koud. De verwarming of open haard kan natuurlijk wel aan, maar met een extra laagje kleding en goede schapenvacht pantoffels bespaart u natuurlijk in energiekosten, wat ook nog eens duurzaam is.  De schapenvacht pantoffels van Shepherd Pantoffels zijn zowel voor heren als dames en voor kinderen verkrijgbaar en brengen comfort voor iedereen.

De voordelen van schapenvacht pantoffels

Schapenvacht is een natuurproduct dat al wordt gebruikt sinds de mens bestaat. Schapenvacht is niet alleen wol, maar het is de vacht van een schaap direct op de huid. Voor schapen werkt dit isolerend en dat is belangrijk want schapen kunnen ook last hebben van kou. Schapenvacht pantoffels hebben onder andere de volgende voordelen.:

  • Een natuurlijk isolerend vermogen
  • Veroorzaken geen irritaties aan de huid
  • Reguleren temperatuur waardoor schapenvacht elk jaargetijde gedragen kan worden
  • Hebben een ontspannende werking
  • Zijn heerlijk zacht
  • Hebben een luxe uitstraling

De schapenvacht pantoffels zijn van binnen gevoerd met schapenvacht. De buitenzijde is voorzien van een mooie suède en voor grip en extra weerstand tegen kou is de onderkant gemaakt van rubber. Zo kunt u de schapenvacht pantoffels dragen op elke ondergrond. De schapenvacht pantoffels zijn natuurlijk bestemd voor gebruik binnenshuis. Wilt u het zelfde comfort als uw schapenvacht pantoffels voor buiten, dan kunt u bij Shepherd Pantoffels ook schapenwollen inlegzolen, schoenen met schapenvacht en speciale handschoenen met schapenvacht verkrijgen. De voeten en handen worden daarmee altijd op temperatuur gehouden.

Over Shepherd Pantoffels

Shepherd Pantoffels komt uit Zweden en produceert pantoffels, schoenen, handschoenen, sloffen en woonaccessoires van echt schapenvacht. Alles wordt handgemaakt en is duurzaam, diervriendelijk en kwalitatief hoogstaand. Het betreft dan ook geen massaproduct, is vrij van kinderarbeid en er wordt niet gewerkt met kunstmatige stoffen. De schapenvacht die Shepherd Pantoffels onder andere voor de schapenvacht pantoffels gebruikt komt uit Australië, van zogenaamde Crossbred schapen. Shepherd Pantoffels staat erop dat de schapen goed worden behandeld en niet levend worden verscheept. Is een schaap ziek, dan krijgt dat schaap goede verzorging om snel weer op zijn poten te kunnen staan. De producten van Shepherd pantoffels zijn zowel in de winkel verkrijgbaar als online. U kunt op www.shepherd-pantoffels.nl de nieuwe collectie bekijken en kopen, ook staan hier sale artikelen en is hier de Shepherd Home Collection te vinden. Een collectie met authentieke uitstraling en net als het schoeisel en de kleding, gemaakt van echt schapenvacht. De kleden zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Aanschaf van uw schapenvacht producten via de website van Shepherd Pantoffels is eenvoudig. U kunt via de webshop een selectie maken, eenvoudig afrekenen en indien u voor 14.00 uur besteld heeft u het de volgende werkdag in huis. Bent u niet tevreden met het door u aangeschafte product, dan kent Shepherd Pantoffels een coulante regeling voor het retourneren en ruilen van de artikelen. Bent u niet volledig zeker van de juiste keuze of wilt u weten welke maat u moet aanschaffen omdat schapenvacht pantoffels soms wat kleiner uitvallen dan een reguliere maat door het gebruik van de schapenvacht, dan biedt Shepherd Pantoffels eerlijk en persoonlijk advies. Voor het onderhoud van de pantoffels is niet veel nodig. Omdat de pantoffels bestemd zijn voor binnen gebruik hoeven ze niet ingespoten of bewerkt te worden om diverse weersomstandigheden te kunnen weerstaan. Is het toch nodig om de pantoffels te wassen, dan kan dit met de hand en een lichte soort zeep. Dan heeft u lang plezier van uw pantoffels.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn