Campingdeberken - Camping DrentheHet is altijd weer leuk om de vakantie te plannen. Wanneer je beslist om in ons eigen land iets leuks uit te zoeken dan springt Drenthe al snel in het oog. De provincie beschikt van oudsher over prachtige natuur en is, zelfs in deze tijd, nog altijd het toonbeeld van rust en regelmaat. Het is daarom altijd een heerlijk weekje vertoeven op een Drentse camping. Drenthe heeft elke vakantieganger ontzettend veel te bieden! Op camping de Berken weten ze wat jij verwacht van een camping in Drenthe. Hier kun je in alle rust genieten van alles wat de provincie te bieden heeft. Wanneer je op het terrein arriveert heb je verschillende opties wat betreft je accommodatie:

  • Kamperen
  • Huren

Wanneer je een eigen tent meebrengt is het natuurlijk altijd mogelijk om gewoon te kamperen. Dit blijft toch de meest natuurlijke vorm van lekker vakantie vieren. Een camping in Drenthe zou daarom niet compleet zijn zonder een ruim aanbod aan goede kampeerplaatsen. Je hoeft natuurlijk helemaal niet met een tent te komen. Je kunt ook met een caravan of een camper arriveren op de camping. Drenthe biedt vervolgens een ongelofelijk assortiment aan leuke activiteiten die je kunt ondernemen. Veel mensen besluiten bijvoorbeeld om hun fietsen mee te nemen naar de camping. Drenthe is een provincie bomvol natuur waar je heerlijk doorheen kunt fietsen. Je kunt genieten van het landschap op een tempo dat jij aangenaam vindt. Naast fietsen is het ook mogelijk om te wandelen. Je kunt een gids met daarin de leukste wandelroutes opscharrelen in het winkeltje van de camping. Drenthe heeft tientallen leuke en uitdagende wandelroutes voor het hele gezin. Wil je liever lekker voor je tent zitten? Dat kan natuurlijk ook! Op de camping worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor een lekkere lunch of een fijn avondmaal. Kleine kinderen zullen zich ook prima vermaken op de camping. Drenthe mag voor je kinderen dan misschien een beetje saai klinken, wanneer ze de uitgebreide speeltoestellen op het terrein bestormen dan piepen ze wel anders! Deze camping in Drenthe ligt op een knooppunt tussen drie grote steden in het noorden: Groningen, Assen en Emmen. Wanneer je dus een bezoek wilt brengen aan één van deze steden is dit heel goed mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld een daguitje van maken! Laat je verrassen door alle mogelijkheden op deze leuke en gezellige camping. In Drenthe kun je even helemaal tot rust komen en de drukte van de grote stad achter je laten.

Camping Drenthe; echte luxe

Sommige mensen houden van het avontuur van een gewone tent maar houden tegelijkertijd van een beetje comfort. Deze mensen vinden het hartstikke leuk om op de camping te staan maar zijn vaak na een aantal dagen het leven in de natuur wel zat. Voor deze mensen heeft camping de Berken speciale comfortplaatsen. Op deze plaatsen kun je genieten van een beetje extra luxe en gemak, zonder dat je daarvoor gelijk een hutje hoeft te huren of een eigen camper moet meebrengen. Deze plaatsen zijn vrij uniek op een camping. Drenthe is één van de weinige provincies in Nederland waar zoveel aandacht wordt besteed aan het comfortabel kamperen in de natuur. Wat is er zo mooi aan deze comfortplaatsen? In de eerste plaats heeft elk van deze plaatsen eigen sanitair. Het delen van sanitaire voorzieningen is vaak voor veel mensen een afknapper. In het holst van de nacht nog naar een verlaten toiletgebouw lopen om de tanden te poetsen is voor niemand leuk. Wanneer je eigen sanitair binnen handbereik is kun je ineens veel makkelijker omgaan met het hele “leven in de natuur”. Deze eigen voorzieningen worden geregeld schoongemaakt zodat je altijd kunt genieten van een fris toilet. Het tweede grote voordeel van een comfortplaats is kunstgras voor de tent of luifel. Dit kunstgras wordt niet snel nat als het regent op de camping. Drenthe staat bekend om haar wispelturige weergoden, een regenbui op je zonvakantie zit er daarom dik in! Het kunstgras droogt snel weer en bovendien worden je voeten niet vies wanneer je door dit gras heen loopt. Bovendien is het heel eenvoudig op deze vlakke plekken op de camping, Drenthe kan erg heuvelachtig zijn, stoelen of tafels te plaatsen. Tot slot heb je op een comfortplaats natuurlijk toegang tot alle voorzieningen die je van een moderne camping mag verwachten. Hiertoe behoren onder meer de toegang tot elektriciteit en stromend water. Op de camping in Drenthe kun je dus helemaal tot rust komen zonder dat je hiervoor alle gemakken moet opgeven waar je aan gewend bent!

Snel reserveren

In de zomer kan het vaak erg druk zijn op een goede camping. Drenthe krijgt in de zomer veel toeristen terwijl het in het rest van het jaar tamelijk rustig is. Wanneer je dus in de zomermaanden een goede plek wilt bemachtigen is het zaak om vroeg te reserveren. Vaak kun je dan ook gebruik maken van een leuke vroegboekkorting. Op de website http://www.campingdeberken.nl/kamperen-in-drenthe/ kun je direct een plekje reserveren. Je kunt kiezen voor de standaardplaatsen, de comfortplaatsen of het huren van een andere accommodatie. De camping is geopend van 25 maart tot 30 september. Je kunt dus vanaf het eind van de winter tot laat in de zomer gebruik maken van alle faciliteiten. De hele camping beschikt tevens over een wifi-verbinding. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog wat de opties zijn. Op de camping in Drenthe ga je een hele fijne vakantie tegemoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn