Wij zijn Rubbermatten24 en wij zijn uw specialist voor alles op het gebied van rubberen tegels, platen en meer. We hebben een breed assortiment aan producten waaronder alle soorten en maten rubber stalmatten. Nergens vindt u deze zo goedkoop als bij Rubbermatten24. Het comfort van uw dier is natuurlijk erg belangrijk! Kies ook het beste voor uw dier en geef ze stalmatten van rubber om er zeker van te zijn dat zij comfort hebben en geen last hebben van een koude betonvloer. Ook voor de gezondheid van uw dieren is het een goed idee om matten van rubber aan te schaffen. Door de schok dempende werking van onze producten hebben uw dieren aanzienlijk minder last van pijntjes. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hoefpijn, last aan de pezen of het veel voorkomende artrose. Stalmatten van hoge kwaliteit rubber lossen deze problemen voor u goedkoop en gemakkelijk op. Want zeg nu zelf, u wilt toch ook het allerbeste voor uw dier? Wij hebben in ons assortiment vele verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar. Naast enkele budgetmodellen hebben wij natuurlijk ook de hoogste kwaliteit rubber stalmatten voor u op voorraad. De stalmatten zijn voorzien van een handig drainagesysteem. Aan de onderkant van onze stalmatten zitten noppen. Het vocht dat door de groeven in de matten op de ondervloer terecht komt kan hierdoor gemakkelijk wegstromen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Inmiddels zijn steeds meer mensen het eens dat het gebruik van alleen zaagsel of hooi niet voldoende is voor uw dier. Wanneer het gaat om bijvoorbeeld paardenstallen wordt de ondergrond van de stal snel vochtig. Dat heeft als gevolg dat uw dier weer gewoon op de koude betonnen vloer gaat liggen en dus niets heeft aan de warmte en comfort van uw hooi of zaagsel Wanneer u kiest voor matten van rubber is dit probleem direct gemakkelijk opgelost. Kies ook voor de veiligheid en comfort van uw dier. In onze overzichtelijke webshop kunt u het gehele assortiment gemakkelijk bekijken en vergelijken.

Uitstekende voorwaarden bij de aanschaf van rubber stalmatten.

Wanneer u kiest voor een van de vele stalmatten uit onze webshop dan kunt u genieten van de allerbeste service en voorwaarden. Zo is de bezorgen van bestellingen boven de 10 euro geheel gratis! Wanneer u in onze webshop uw producten voor 17.00 bestelt dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis! Daarnaast geldt voor al onze producten dat u maar liefst veertien dagen bedenktijd krijgt. Dat is nog eens fijn shoppen! Onze stalmatten en andere rubber producten zijn altijd voordelig geprijsd. Wanneer u meer dan tien stuks afneemt kunt u al gebruik maken van onze aantrekkelijke staffelkorting. Kortom, wilt u ook het allerbeste voor uw dier maar wilt u hier niet te veel voor betalen? Bestel dan al uw rubber producten bij Rubbermatten24. Met vriendelijke service en uitstekende voorwaarden is er geen beter alternatief.

Rubberen tegels, matten en nog veel meer.

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan rubberen producten. Zo hebben wij in ons assortiment rubber stalmatten, ringmatten, deurmatten, tegels en meer. Al deze producten kunt u gemakkelijk vinden in onze overzichtelijke webshop. Voor ieder budget hebben wij een passend product. Uw dier hoeft niet langer op een vochtige en koude ondergrond te liggen. Kies voor een rubberen ondergrond die zowel het comfort als de gezondheid van uw dier ten goede komt. Ook voor accessoires zoals speciale trailermatten en meer kunt u bij ons terecht. Profiteer ook van onze voordelige prijzen, snelle bezorging en excellente service. Waar wacht u nog op?

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn