Heeft u wel eens gehoord van rouwsieraden? Wat zijn dat eigenlijk precies? Zoals de term al enigszins verraadt, zijn rouwsieraden sieraden die u maakt op basis van het verlies van een dierbare. Wanneer iemand van wie u heeft gehouden komt te overlijden, dan breekt er een zware tijd van rouw aan. Rouw is grillig en gaat zijn eigen weg. Rouw laat zich niet controleren. U bent de eerste periode na het overlijden van een dierbare haast een slaaf van uw rouw, maar dat zal langzaam minder worden. Want iedere dag zet u een stap dichter naar genezing. U zult uw geliefde altijd blijven missen. U zal uw geliefde altijd blijven herinneren, maar op den duur zal het een minder prominent onderdeel zijn van uw leven en ontstaat er weer ruimte om te genieten van de dagelijkse dingen, de banaliteit van de dag zal u weer aan het lachen maken en u een gevoel van berusting geven, wat u tijden daarvoor nog voor onmogelijk had geacht. U kunt het zich op dit moment wellicht niet voorstellen, maar het leven zal beter worden en de pijn zal zachter en minder worden. Wanneer iemand er niet meer is, blijft er een leegte achter en die wordt gevuld met verdriet, maar ook, op den duur, met mooie herinneringen die het weer mogelijk maken om verder te gaan. Rouw kan lang duren en uw reis is een persoonlijke. Rouwsieraden dragen is een goede manier om de herinnering aan uw geliefde in leven te houden. Het geeft voor veel mensen een gevoel van houvast. Rouwsieraden kunt u helemaal op maat laten maken bij juwelier De Tijd. Wat zijn de mogelijkheden die wij allemaal hebben?

  • Bij juwelier De Tijd maken wij rouwsieraden helemaal op maat voor u
  • Bij juwelier De Tijd hebben wij een collectie van duizenden sieraden
  • Bij juwelier De Tijd kunt u op ieder moment terecht online en offline
  • Bij juwelier De Tijd denken wij met u mee over de mooiste sieraden op maat
  • Bij juwelier De Tijd zorgen wij voor ontwerp, reparatie en onderhoud

Rouwsieraden voor u en voor uw naasten

De mogelijkheden voor het maken van rouwsieraden zijn eindeloos. Rouwsieraden kunnen worden gemaakt van de sieraden van degene die is overleden. Op die manier maakt u een nieuw, uniek sieraad van de oude sieraden van uw geliefde. U kunt zowel online als in de winkel met ons het gesprek aangaan en kijken wat er allemaal mogelijk is. Online zijn de mogelijkheden natuurlijk om vanuit uw luie stoel inspiratie op te doen voor het sieraad dat u graag zou willen dragen. Het is zeker belangrijk voor rouwsieraden dat ze een uniek karakter hebben. Het is iets wat wij graag samen met u doen. Het is waanzinnig om een sieraad te laten maken, en wij vinden het belangrijk om met u samen na te denken over de mogelijkheden die u op dit gebied heeft. Wij hebben als juwelier meer dan veertig jaar ervaring en dat is niet niets. Dat heeft er door de jaren heen toe geleid dat steeds meer mensen weten waar ze ons kunnen vinden. Rouwsieraden kunt u ook maken voor het as van de overledenen. Zo draagt u als het ware een kleine urn altijd bij u. Het as van uw dierbare kan worden bewaard in een klein amulet dat u om uw hals draagt. Iedereen heeft weer een ander idee bij het dragen van sieraden en bij wat het allemaal voor u kan betekenen, maar voor iedereen geldt, een sieraad draagt herinneringen mee en laat ze leven in, bij en met u. De Tijd is een juwelier met karakter en expertise. Wij zijn een juwelier waar iedereen terecht kan voor rouwsieraden, maar natuurlijk ook voor vele andere soorten sieraden zoals ringen, diamanten, kettingen en wat dies meer zij. Ook kunnen wij u altijd van dienst zijn voor diverse reparaties. Heeft u een mooi horloge dat het niet meer doen, of waarvan de plaat helemaal verkleurd is? Ook dat zijn reparaties die wij voor u kunnen doen en dat doen wij graag!

Rouwsieraden; bespreek de mogelijkheden met ons

Bespreek de mogelijkheden met ons als u op zoek bent naar rouwsieraden. Bij De Tijd hebben wij de mooiste sieraden voor iedereen en werken wij met de meest geavanceerde apparatuur denkbaar waardoor wij alle wensen uit kunnen laten komen die u heeft op het gebied van rouwsieraden of andere sieraden. Wij tekenen graag uw ontwerp op als u ons laat weten wat de ideeën zijn die u in het hoofd heeft. Ook zullen wij u graag kennis laten maken met de mogelijkheden die wij allemaal hebben en als het nodig is zullen wij met u mee denken over het sieraad dat past bij uw wensen. Sieraden zoals ringen, armbanden, kettingen worden altijd al gedragen. Iedere cultuur heeft zijn eigen sieraden. Er zijn veel mensen die iedere dag sieraden dragen. Sieraden hebben vaak een speciale waarde en deze is voor iedereen heel erg persoonlijk. We hebben allemaal een uniek bestaan waarin verhalen zich afspelen die u zich niet van te voren kunt bedenken. Uw sieraden vormen vaak een klankbord en reflectie van het leven dat u leidt. Wilt u graag een sieraad helemaal op maat laten maken, neem dan eens contact op met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder. Wij denken met u mee over de mogelijkheden die u allemaal heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn