Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een profiel op sociale media en dan krijg je dus ook te maken met een profielfoto maken. Zonder dergelijke foto’s zouden deze mediakanalen immers erg onduidelijk zijn, de fotootjes maken het mogelijk om in een oogopslag te zien wie je een bericht gestuurd heeft of wie ergens op gereageerd heeft. Nu heb je verschillende opties als je een dergelijke afbeelding in moet stellen:

  • je kunt een oude fotografie gebruiken die je nog op de computer had staan
  • je kunt zelf een profielfoto maken, bijvoorbeeld door een selfie te maken
  • je kunt een foto laten maken door een professionele fotograaf

De meeste mensen zullen voor de eerste optie kiezen, helemaal als ze net voor het eerst een profiel aanmaken. Het is dan immers gewoon het eenvoudigst om simpelweg een bestandje van de computer te plukken. Later zal er ook meer voor de tweede optie gekozen worden, hoewel er nog steeds veel gebruikers zijn die niet specifiek voor dit doel foto’s maken, maar gewoon eentje gebruiken waarvan ze vinden dat ze er zelf leuk op staan. Naar een professionele fotograaf gaan, zodat deze een mooie profielfoto maken kan, dat is iets wat maar weinigen zullen doen.

Laat je profielfoto maken

En dat is eigenlijk erg jammer! Laat je een profielfoto maken door een professional, dan weet je zeker dat de kwaliteit er van uitstekend in orde is! Bovendien zullen er altijd vele plaatjes geschoten worden, zodat er altijd wel één is waarvan je zelf ook vindt dat je er erg leuk op staat. Waarom is het nu zo van belang om dit te laten doen? Waarom niet gewoon zelf een profielfoto maken, maar dit echt door een professional laten doen? Dit is vooral van belang met het oog op je werk. Voor een medium als LinkedIn kan dit bijvoorbeeld erg goed van pas komen. Je wilt natuurlijk dat jouw profiel daar professionaliteit uitstraalt en daar past een vakantiekiekje dan natuurlijk niet bij! Tegelijkertijd is het zo dat je wel een afbeelding moet uploaden, want doe je dit niet, dan zullen potentiële werkgevers je al snel aan zich voorbij laten gaan. Mensen zoeken je immers op omdat ze een indruk van je willen krijgen en hoe jij eruit ziet speelt daar, of je dit nu leuk vindt of niet, toch altijd een rol bij. Je kunt dus maar beter een mooie profielfoto maken laten door een professional, dan weet je zeker dat je er goed op staat!

Jeleukstefoto.nl voor een mooie shoot!

Een professionele fotograaf inschakelen is dus aan te raden, maar door wie laat jij nu je profielfoto maken? Waar kun je dit nu laten doen? Niet alle professionals op dit gebied zullen dergelijke fotoshoots willen doen, dus het kan wel even zoeken zijn om iemand hiervoor te vinden. Wil jij zeker weten dat je een mooie foto krijgt? Dan is het aan te raden om naar jeleukstefoto.nl te gaan! Hun fotografen zijn in staat om een profielfoto te maken die niet alleen van een goede kwaliteit is, maar die ook je persoonlijkheid en je uitstraling goed naar voren laat komen. Want ook dat is natuurlijk van belang, wil je er zeker van zijn dat je er een zo goed mogelijk resultaat mee behaalt. Een goede afbeelding aan je account toevoegen levert je zeker iets op, in de zin dat je vaak meteen aantrekkelijker wordt voor diverse werkgevers, zij krijgen dan immers een beter beeld van jou. Een profielfoto maken is dus iets wat je best aan een professional over kunt laten, als je dit in wilt zetten voor je carrière!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn