Sta jij regelmatig met je bedrijf op beurzen? Dan moet je zeker eens overwegen om een eigen presentatiebalie aan te schaffen. Vaak maken ondernemingen gebruik van de materialen die op een beurs aanwezig zijn en soms slepen ze dan zelf nog een kleine statafel mee. Aan een kant best begrijpelijk, want dit werkt gewoon gemakkelijk en je hoeft er geen investeringen voor te doen. Maar tegelijkertijd is het zo dat je op deze manier niet alles er uit haalt, je benut niet volop de kansen die je op een dergelijke locatie hebt. Als je over een eigen presentatiebalie beschikt, dan kun je dit wel doen. Wat is nu het probleem van de hiervoor geschetste situatie? Het punt is dat het allemaal wat rommelig en onprofessioneel overkomt. Bovendien, met een kleine statafel of met een balie die niet van jezelf is, is het lastig om echt de aandacht te trekken van de bezoekers die er rondlopen. En dat is natuurlijk wel jouw doel, je betaalt vaak genoeg geld om er überhaupt te mogen staan, dan wil je daar ook zoveel mogelijk uit weten te halen. Je wilt zoveel mogelijk mensen spreken en vertellen over jouw onderneming. Of je wilt zoveel mogelijk informatiefolders uit kunnen delen aan bezoekers. Wat jouw doel ook precies is, met een eigen presentatiebalie is de kans van slagen echt vele malen groter!

Eigen presentatiebalie

Wat is nu het voordeel van het hebben van je eigen presentatiebalie? Een eerste voordeel is dat je deze uit kunt laten rusten met je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Op die manier is het voor beursbezoekers meteen duidelijk wie je bent en wat je doet. Je valt hierdoor ook veel meer op dan wanneer je alleen maar een eenvoudig klaptafeltje of iets dergelijks hebt. Daarnaast is het zo dat dit voor een veel professionelere uitstraling zorgt en dat straalt weer af op jouw onderneming, mensen krijgen daardoor een positiever beeld van jouw zaak. Bovendien, met een wat grotere presentatiebalie heb je ook veel meer ruimte. Dit geeft je de mogelijkheid om meer ontspannen met geïnteresseerde personen te praten en om je brochures en informatiefolders netjes neer te leggen. Kortom:

  • het ziet er professioneel uit
  • je het meer ruimte
  • door de opdruk met je naam en logo trek je meer aandacht

Reden genoeg dus om een eigen presentatiebalie te bestellen en deze helemaal naar jouw eigen wens te laten maken, dit zal zich zeker terugbetalen in meer contact met mensen op de diverse beurzen waar jij staat.

Meer voor jouw stand

Natuurlijk is een presentatiebalie niet het enige middel dat er voor kan zorgen dat jij meer resultaten krijgt uit jouw beursbezoeken. Zo is het bijvoorbeeld ook echt een aanrader om van een eigen beurswand gebruik te maken. Veel organiserende partijen zorgen er wel voor dat er een soort van afscheiding aanwezig is, zodat de beursvloer niet te onoverzichtelijk wordt. Maar wil jij meteen duidelijk maken wie jij bent, wil je meteen de aandacht trekken? Dan is een eigen beurswand, met afbeeldingen en teksten naar jouw eigen wens echt aan te raden! Wil jij op jouw presentatiebalie ook folders of brochures plaatsen die mensen mee kunnen nemen? Dan zijn brochure houders en displays ook erg handig om te hebben. Zo kun je alles netjes en overzichtelijk presenteren en voorkom je dat alles door elkaar komt te liggen. Waar kun je nu dit soort materialen vinden? Daarvoor ben je bij beurswandspecialist dan aan het juiste adres! Zij bieden eigenlijk alles wat je nodig hebt om een stand op een mooie manier in te richten. Van presentatiebalie tot displays, alles kun je bij hen vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn