lampentoppers - Design hanglampenBent u op zoek naar nieuw interieur voor uw woonkamer of keuken? Kijkt u dan eens op lampentoppers.nl. Naast diverse wandlampen en staande lampen verkopen we design hanglampen. Design hanglampen zijn lampen die u aan uw plafond hangt en in hoogte verstelbaar zijn. Wilt u een klein oppervlak van uw eettafel scherp verlichten? Trek dan de lamp omlaag. Wilt u liever de hele ruimte gelijkmatig belichten? Dan trekt u de lamp omhoog. Niet alle design hanglampen zijn in hoogte verstelbaar. Mochten het vaste lampen zijn, dan kunt u de lichtsterkte veranderen door een dimmer te gebruiken. We hebben design hanglampen die mooi bij uw klassieke interieur passen maar ook lampen voor een moderne trendy stijl. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. En wilt u graag extra voordelig design hanglampen kopen? Kijk dan even tussen de diverse aanbiedingen op onze sale-pagina. Tegen kortingen die tot wel 50 procent kunnen oplopen, verkopen we zowel binnen- als buitenlampen. Wist u trouwens dat u een gratis profiel kunt aanmaken? Dan logt u in de toekomst in met uw profielnaam en wachtwoord. Dat is erg handig als u van plan bent om vaker design hanglampen te kopen. Maak een verlanglijstje van uw favoriete artikelen en bekijk in de toekomst of u ze daadwerkelijk wilt hebben. Daarnaast hoeft u nooit meer al uw adres- en contactgegevens in te vullen dus tel uit uw winst.

Wilt u graag design hanglampen kopen?

Hebt u geen zin om naar een lampenverkoper te gaan? Woont u vrij ver van een winkel met lampen? Of hebt u simpelweg geen tijd om te shoppen in de fysieke buitenwereld? Dan wilt u natuurlijk wel graag een website vinden waar u uiteenlopende lampen en een grote selectie aan hanglampen kunt kopen. Bookmark dan onze website want u zult uw ogen uitkijken. Er zijn een aantal garanties die we u geven als u design hanglampen zoekt.

  • Alle bestellingen die uitkomen boven 50 euro worden gratis bezorgd.
  • Wij garanderen de laagste prijsgarantie. Mocht u het elders goedkoper vinden dan moet u ons dat zo snel mogelijk laten weten. Wij passen namelijk de prijzen direct aan.
  • Mocht er tijdens de levering iets kapotgegaan zijn of als de design hanglampen u niet bevallen, dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen. U krijgt dan uw geld terug of er wordt een alternatief product opgestuurd. Overigens krijgt u 2 jaar garantie op al onze producten.
  • U vindt in onze catalogus altijd de nieuwste en meest modieuze design hanglampen en andere design lampen.
  • En ten slotte kunt u veilig en discreet betalen door gebruik te maken van een online betaalservice zoals iDEAL of PayPal. Betaalt u liever met uw creditcard? Dan is dat ook zeker een goede optie.

Onze klantenservice staat natuurlijk voor u klaar

Bestellingen worden vrijwel altijd tussen 3 à 5 werkdagen bezorgd. Soms de volgende dag al. Mocht het langer duren dan ontvangt u daar een persoonlijk bericht over. Als u op vrijdag na 12.00 uur uw design hanglampen bestelt dan behandelen we uw bestelling pas op maandag. Lampentoppers is een onderdeel van Troost Verlichting, gevestigd in Diemen. Mocht u ons assortiment eerst in het echt willen zien dan bent u van harte welkom in dit plaatsje in Noord-Holland.  Hebt u verder nog vragen aan ons? Zoekt u er accessoires bij en weet u niet zo goed of u dimmers nodig hebt? Of wilt u iets meer weten over het verschillende type lampen dat u er in kunt draaien? Mail dan al uw vragen naar onze klantenservice of bel hen doordeweeks even op. Vergeet ons niet te volgen via de sociale media!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn