Allesvoorjewebshop - PaklijstenWanneer u een pakketje verstuurt is het van belang dat degene die het krijgt al kan zien wat er in zit. Via paklijsten is dit duidelijk en netjes weer te geven. Paklijsten kunnen met een etiket op de voorzijde van het pakje worden geplakt, maar dit is dan vaak niet waterdicht. Goede paklijsten blijven op het pakket zitten en zullen goed leesbaar moeten zijn voor de ontvanger. Hierdoor is het meteen mogelijk om na te kijken wat er in het pakket zit. Mocht het dan verkeerd verstuurd zijn, dan is zonder het pakje open te maken, meteen duidelijk via de paklijsten dat het verkeerd is verzonden. Niet alleen voor particulieren is het van belang de inhoud van een pakje te kunnen bekijken, vooral voor bedrijven met webshops is het belangrijk. Wanneer u een eigen bedrijf heeft waarbij u spullen aanprijst via internet is een webshop niet meer weg te denken. Hierbij is het van belang dat de verzending van de pakketten goed verloopt. De pakjes moeten op tijd aankomen bij de koper, zodat deze vaker de webwinkel zal komen bezoeken. Met goede paklijsten is de inhoud van het pakket makkelijk te bekijken en te controleren. De informatie over de inhoud kunt u op de paklijsten weergeven. Natuurlijk is het belangrijk om voor uw bedrijf de beste producten in huis te halen. U wilt uiteraard professioneel overkomen bij de klant. Paklijsten en bijbehorende enveloppen kunt u voor uw bedrijf zelf online aanschaffen. De enveloppen van FreshBlue zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Hierdoor kunt u zelf snel uw pakketten versturen. Vooral rond periodes waarin veel post wordt verstuurd, zoals de feestdagen, is het handig om voldoende paklijsten in huis te hebben. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de voorraad.

Het gebruik van paklijsten

Wanneer de pakketten zijn klaargemaakt voor verzending kunnen de paklijsten het beste aan de voorzijde bevestigd worden. Op deze manier is de inhoud van het pakket snel na te lezen en raken de paklijsten niet zoek zodra de pakjes worden uitgepakt. Het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat pakketjes te snel worden geopend en daardoor de lijsten ook bij het oud papier belanden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door de paklijsten aan de voorzijde van de pakketten te bevestigen zijn ze makkelijk meteen te openen en op te bergen. Het bevestigen van de paklijsten aan de voorzijde, of zelfs aan de bovenkant, kan betekenen dat ze, wanneer ze los worden aangebracht, niet droog bij de ontvanger aankomen. Het is daarom verstandig om de paklijsten in waterdicht materiaal te verpakken. Natuurlijk moet dit materiaal ook doorzichtig zijn, zodat de lijsten goed zichtbaar blijven. Wanneer u paklijsten bestelt is het ook mogelijk om meteen waterdichte enveloppen aan te schaffen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw pakket netjes aankomt bij de klant. Ze blijven droog en goed leesbaar. Ook zijn deze enveloppen scheurbestendig. De waterdichte envelop is op maat gemaakt, waardoor de paklijsten er makkelijk in kunnen. Ze worden doorgaans één keer gevouwen, waardoor ze netjes blijven en met een enkele oogopslag te lezen zijn. Om de lijsten met envelop op het pakket te bevestigen hoeft geen gebruik te worden gemaakt van lijm of plakband. Aan de achterzijde van de envelop waarin de paklijsten zitten, is een zelfklevende zijde toegevoegd. Het enige dat u hoeft te doen is het beschermfolie van de achterkant verwijderen en de envelop op het pakket plakken. De waterdichte envelop is ook dicht te maken met een zelfklevend randje, zodat u er zeker van kunt zijn dat de paklijsten goed ingepakt met het pakket meegestuurd kunnen worden. Het zelfklevende deel is zeer sterk, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de paklijsten tijdens het vervoer van het pakket los zullen laten. U kunt erop rekenen dat uw pakket netjes aankomt bij de klant.

Aanschaffen in ruime hoeveelheden

De paklijsten kunnen het beste in grote hoeveelheden ingekocht worden. U heeft bijvoorbeeld een goedlopende, mooie webwinkel waarbij er op een doordeweekse dag veel pakketten van informatie moeten worden voorzien. Dan is het zeker handig om voldoende lijsten en paklijstenveloppen op voorraad te hebben. U kunt via FreshBlue grote hoeveelheden inkopen. Bijvoorbeeld de kleine envelop om alle informatie over de inhoud van het pakket in op te bergen. Hierdoor blijven lijsten, pakbonnen en facturen netjes en droog tijdens de verzending. Ze kunnen in pakken van 100 stuks of meer worden besteld. Ook de grotere beschermhoezen worden per honderd stuks geleverd. Naast de vele andere materialen om een pakket op een nette manier in te pakken, is de buitenzijde belangrijk omdat dit de eerste aanblik betreft. Een goed verpakt pakketje met duidelijke informatie bevestigd aan de buitenkant, wekt vertrouwen bij de koper. Dat is natuurlijk heel belangrijk wanneer u via een eigen bedrijf vaak pakketjes verstuurd. Door duidelijk de inhoud weer te geven via een goed te lezen lijst, maakt u meteen kenbaar wat u verstuurd. Hierdoor kunnen er bij zowel de post als bij de klant geen misverstanden ontstaan. Ook het retourneren bij een eventuele foutieve verzending gaat op deze manier veel makkelijker. Er wordt een melding gemaakt, waardoor de juiste zending alsnog snel toegestuurd kan worden. Het pakket zal in dit geval niet helemaal open gemaakt hoeven te worden, wat veel tijd bespaard. Een goed idee dus om te letten op de juiste verpakking en de paklijst in een duidelijke, doorzichtige envelop aan de voorzijde mee te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn