Ben jij op zoek naar een originele feestlocatie? Dan kan het best lastig zijn om hier een geschikte plek voor te vinden. Sowieso is het natuurlijk al het geval dat er niet heel veel van deze locaties zijn, het aanbod is vaak echt beperkt. En dat is jammer, want er zijn natuurlijk gewoon gelegenheden waarbij een eenvoudige zaal of je eigen woning niet volstaat. Sommige gebeurtenissen vragen echt om een originele feestlocatie. Zo kan het zijn dat jij voor jullie trouwjubileum op zoek bent naar een prachtige feestplek. Of voor een bijzondere verjaardag, zoals je eenentwintigste of je vijftigste. Of wat dacht je van je trouwdag zelf? Ook dan wil je natuurlijk een spetterende fuif geven. De ceremonie is uiteraard van belang, maar ook de feestelijkheden daarna zijn een belangrijk onderdeel van jullie grote dag. En zo zijn er heel veel verschillende gelegenheden die vragen om een feestje en die meer verdienen dan een kaal zaaltje. Je wilt een plek die schoonheid uitstraalt, een plek die past bij wat je te vieren hebt. Met andere woorden, je zoekt gewoon naar een originele feestlocatie!

Paardenburgh is originele feestlocatie

Natuurlijk is het bij het zoeken naar een originele feestlocatie niet alleen van belang hoe de locatie zelf er uit ziet, maar ook waar deze gelegen is. Je wilt immers niet je gasten verplichten tot het afleggen van vele kilometers om op jouw feest te kunnen komen. Dit speelt bij de keus dus ook zeker een rol. Zoek jij een geschikte plek in de buurt van Bodegraven? Dan is Paardenburgh de originele feestlocatie waar jij naar op zoek bent! Deze unieke boerderij stamt uit 1648 en ademt dus historie. Het heeft een zeer rijke geschiedenis en dat voel je als je er bent. Dit betekent echter niet dat je hier niet voorzien bent van de modernste gemakken en dat de uitstraling uit de tijd is. Het pand is namelijk zeer kundig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Tegelijkertijd is er bij de restauratie oog geweest voor de historie, zodat het pand alle charme van vroeger gehouden heeft. Het is daardoor een ideale mix van nieuw en oud geworden en dat zorgt ervoor dat het echt een zeer geschikte en zeer originele feestlocatie is!

Veel mogelijkheden

Niet alleen is de Paardenburgh een heel originele feestlocatie, zij bieden voor jouw feest ook heel veel mogelijkheden. In de eerste plaats is het zo dat je voor allerlei feesten bij hen terecht kunt, zoals:

  • trouwfeesten
  • bedrijfsfeesten
  • familiefeesten
  • verjaardagen

Daarnaast is het zo dat zij voor de invulling van de feestelijke gelegenheid verschillende opties bieden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hapjes en drankjes serveren, maar ook complete maaltijden. Bij dat laatste kun je bijvoorbeeld kiezen voor een buffet, maar ook voor een barbecue. Ook beschikken zij over een speciale pizzaoven, waarmee jullie zelf de heerlijkste pizza’s kunnen bereiden, uiteraard onder de deskundige leiding van de medewerkers van deze originele feestlocatie. Komen er ook kinderen op de feestmiddag of feestavond? Dan kan er voor hen een springkussen geplaatst worden, zodat zij ook iets hebben om zich mee te vermaken. Op die manier hebben ook de kleintjes plezier en kunnen hun ouders rustig kletsen met andere aanwezigen. Er zijn dus diverse mogelijkheden voor de invulling van de feestelijke gelegenheid. Wil jij graag meer weten over de opties die zij te bieden hebben? Kijk dan eens op hun website of neem contact met hen op om de mogelijkheden door te nemen. Voor welke optie je ook kiest, het zal hoe dan ook een succes worden. Daarom kies je voor de originele feestlocatie van Paardenburgh!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn