Onlangs besloten we bij de tandartspraktijk waar ik werk, dat we nieuwe bedrijfskleding wilden hebben. Bedrijfskleding in onze branche moet er schoon en netjes uitzien, en goed te wassen zijn. We hebben er altijd ons eigen logo op staan en hebben onze shirts jaren lang bij een professionele bedrijfskledingleverancier laten maken. Een collega ontdekte dat het ook mogelijk was bedrijfskleding te laten bedrukken bij drukwerkdeal. De prijzen liggen hier een stuk lager in vergelijking met onze eerdere leverancier. Het duurde dan ook niet lang voor we onze eerste bestelling hadden geplaatst. Mijn collega had een enkele polo laten bedrukken met ons logo erop, omdat hij benieuwd was naar de kwaliteit. Toen de polo arriveerde waren we allemaal erg te spreken over het shirt, en besloten we voortaan al onze polo’s te bedrukken via drukwerkdeal. Het is belangrijk dat onze kleding goed wasbaar is en mooi blijft. Ook dat hebben we uitgeprobeerd en was geen probleem. Je zou niet verwachten dat een drukker zulke goede kwaliteit shirts levert, maar toch is het zo. Dat laat zien dat je soms gewoon iets moet uitproberen, en dat je dan aangenaam verrast kunt worden. Ik had voorheen nooit zoveel ervaring met het online bestellen van producten, maar dit was zeker een goede zet voor ons.

Opties voor polo’s bedrukken

We waren verbaasd over de hoeveelheid aan opties die drukwerkdeal biedt aan klanten. Zo kun je kiezen uit diverse modellen voor mannen en vrouwen, uit kleuren en soorten stoffen. Bovendien was het erg eenvoudig ons eigen logo op de website te gebruiken voor het maken van onze polo’s. Een polo bedrukken nam voor ons weinig tijd in beslag, terwijl we alles online hebben geregeld. Voorheen moesten we altijd overleggen met onze leverancier. Dat kostte ons tijd en energie, terwijl we alles nu konden regelen naar eigen inzicht. We hadden de polo’s al binnen enkele dagen in huis. Ik kan het iedereen aanraden polo’s te bedrukken via drukwerkdeal. Je kunt er niet alleen je polo laten bedrukken, maar ook andere artikelen bestellen. Bijvoorbeeld:

  • t-shirts
  • vlaggen
  • enveloppen
  • visitekaartjes

Als je eenmaal je eigen account hebt aangemaakt is het helemaal eenvoudig om je artikelen te bestellen. Het is dan ook handig om gewoon alles bij één drukker te bestellen. Of je nu kiest voor polo’s bedrukken of het bestellen van andere artikelen, bij drukwerkdeal krijg je altijd kwaliteit.

Andere artikelen laten bedrukken

Het is goed mogelijk dat we op den duur meer artikelen gaan bestellen via drukwerkdeal. Bij onze praktijk gebruiken we natuurlijk ook afsprakenkaartjes voor patiënten, maken we facturen en versturen we die in onze eigen enveloppen met ons logo. Die kunnen we voortaan ook bij drukwerkdeal bestellen. Het is zelfs mogelijk je eigen producten te ontwerpen. De website biedt hier alles voor wat je nodig hebt. Zo hoef je geen derde partij in de arm te nemen voor een ontwerp, maar heb  je gewoon zelf de touwtjes in handen. Op die manier kun je de kosten ook goed beheersen. Voor de polo’s waren we slechts enkele tientjes kwijt. De polo’s laten bedrukken was in elk geval een succes, dus ik vermoed dat we wel vaker een bestelling gaan plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn