Als er een EK of WK is of het zijn de Olympische Spelen, dan vind ik het altijd hartstikke leuk om allerlei oranje feestartikelen te gebruiken. En niet alleen dan, ook met 5 mei en Koningsdag is het natuurlijk pas echt een feestje als jij dit er zelf van maakt! Ik vind het persoonlijk altijd erg leuk om alles te versieren en daarvoor heb ik dan ook verschillende zaken al in huis. Ik mijn doos met oranje feestartikelen zit bijvoorbeeld een grote vlag, die wij altijd met dergelijke feestmomenten in onze vlaggenmast hangen. Uiteraard mogen ook slingers niet ontbreken, die hangen wij rond het hele huis en ook in huis. Soms versieren we ook met de hele straat van alles, dan hangen we vlaggenlijntjes van lantaarnpaal naar lantaarnpaal. Dit geeft altijd een heel feestelijke sfeer en wij vinden dat altijd heel erg prettig. We hangen dan ook vaak ballonnen op, soms in onze nationale kleur, maar ook wel in trosjes van drie, met dan een rode, een witte en een blauwe. Gewoon voor de afwisseling. Door zo verschillende oranje feestartikelen te gebruiken, creëren we altijd een gezellige feestsfeer, passend bij het evenement of de feestdag!

 

Oranje feestartikelen en kleding

In mijn opbergbox zitten dus heel veel verschillende oranje feestartikelen, maar dat is niet het enige dat wij voor dergelijke momenten in huis hebben, wij hebben ook een apart stapeltje met kleding en accessoires in deze kleur in onze kasten liggen. We dossen ons dan ook helemaal uit, bijvoorbeeld als het Nederlands elftal een belangrijke wedstrijd speelt. We trekken dan onze kleren in deze kleur aan, zetten een maffe pruik op die hier bij past en ook brillen en petjes hebben we hiervoor klaarliggen. Zelfs de aanstekers vervangen we dan even voor dit moment, om echt helemaal in stijl te zijn! Door allemaal van zulke oranje feestartikelen te gebruiken, kom je echt in de sfeer en wordt het aanmoedigen van ons nationale team nog een stuk leuker! Helemaal als je met een groepje gaat kijken, bijvoorbeeld uit de buurt of bij de sportvereniging, is het leuk om met elkaar helemaal zo uitgedost te zijn. Tenminste, wij vinden dat zelf heel erg leuk! En wij zouden onze oranje feestartikelen dan ook absoluut niet willen missen, anders is het voor ons niet echt een nationaal feest!

 

Kies uit veel artikelen

Als ik nieuwe oranje feestartikelen wil kopen, en ik moet zeggen dat wij dit best regelmatig doen, dan ga ik eigenlijk altijd naar DeOranjeArtikelenShop. In hun webshop, te vinden op deoranjeartikelenshop.nl, kun je echt heel veel verschillende soorten producten vinden in onze nationale kleuren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan kleren, accessoires en versiering, maar ook aan onder meer:

 

  • aanstekers
  • textielproducten
  • zaklampen
  • sleutelhangers

 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat zij allemaal hebben en het verandert ook iedere keer weer. Elke keer als ik hun webshop bezoek, sta ik weer versteld van wat zij allemaal te bieden hebben! Meestal ga ik er naartoe omdat ik nieuwe slingers of ballonnen nodig heb, maar ik bestel dan ook eigenlijk altijd even wat andere leuke oranje feestartikelen mee. Zo heb ik de vorige keer regenponcho’s besteld, omdat we toen naar een wedstrijd van het Nederlands elftal wilden gaan en ze voor die avond regen voorspeld hadden. Ook nieuwe schmink kopen wij er met regelmaat, om bijvoorbeeld een vlaggetje op onze wangen te tekenen. Je ziet, je kunt er dus voor heel veel verschillende zaken terecht, zij hebben echt een zeer ruime selectie aan oranje feestartikelen en daarom is dit dus de webshop waar ik naar toe ga als ik dergelijke producten nodig heb!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn