Biocare online is een online webshop voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Het merk is ontstaan vanuit een persoonlijke drijfveer. De eigenaresse Suzanne liep in haar priveleven er tegenaan dat gezondheid niet een vanzelfsprekend gegeven is. Haar zoontje vertoonde namelijk de kenmerken van een eczeem baby. Door bepaalde aspecten in de levensstijl te veranderen zoals het gebruik van biologische huidverzorging en het aanpassen van de voeding, boekte ze wonderbaarlijke resultaten. Deze passie wil ze voortdragen zodat meer mensen van de oplossingen uit de natuur kunnen genieten. Tegenwoordig wordt zoveel rotzooi verkocht waarbij chemische bestanddelen de boventoon voeren in de ingrediëntenlijst. Dat voorkomt u dus door producten af te nemen bij Biocare online. Biocare online beschikt over een ruim assortiment voor diverse persoonlijke verzorgingsdoeleinden, zoals:

  • Gezicht
  • Lichaam
  • Haar
  • Make-up
  • Baby & kind
  • Supplementen

Eczeem baby’s en het milieu

Met name voor de persoonlijke verzorging van eczeem baby’s, bent u aan het juiste adres bij Biocare online. Zoals in de introductie vermeld ligt daar de expertise door de persoonlijke ervaring rondom het thema eczeem baby. Voor de kleintjes en baby’s is het nog belangrijker om met aandacht te kiezen voor kwaliteitsproducten. Ze zijn kwetsbaarder en gevoeliger dan wij. Dat maakt het nog belangrijker om uitsluitend met biologische en natuurlijke producten te werken. Mensen vergissen zich er vaak in dat het niet zo nauw komt wat ze op hun huid smeren. Ze consumeren het tenslotte niet. Dit is echter een groot misverstand. De huid is het grootste orgaan en absorbeert wel degelijk wat je er op smeert. De substanties dringen door tot in de poriën en worden zelfs opgenomen in de bloedbaan. Daarom is het net zo belangrijk wat u op uw huid smeert als wat u in uw mond stopt. Om terug te komen op huidverzorging voor eczeem baby’s biedt Biocare online diverse merken en producten. Een merk dat er uitspringt is: Green People. Een belangrijke reden hiervoor is dat ze een speciale lijn hebben voor baby’s: de Organic Babies lijn. Daarnaast bieden ze ook specifieke producten voor kinderen. Deze bestanddelen zijn met zorg gekozen voor de gevoelige en kwetsbare jongere onder ons. Een groot pluspunt van Green People is dat je naast het gegeven dat je jezelf een groot plezier doet, dat je ook bijdraagt aan het milieu. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Een ander certificaat waarover het merk beschikt is ‘Vegan’. Daarmee draag je dus ook nog een steentje bij aan het welzijn van de dieren. De producten van Green People worden niet getest op dieren. Dit is tegenwoordig eerder een uitzondering dan de regel. Je investeert op deze manier niet alleen in jezelf maar ook in je omgeving. Zo red je dus niet alleen een eczeem baby, maar ook de dieren. Dat is natuurlijk een mooi verhaal wat je aan je kinderen kunt vertellen. Op deze manier maak je ook je kinderen nog bewust van het leven en de aarde. Voor de huidverzorging van eczeem baby’s biedt Biocare diverse producten. Een daarvan is  Aloe Vera Jelly deze ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en biedt ondersteuning voor de ruwe en schrale huid. Een ander mooi product dat even uitgelicht moet worden is Green People Soothing Baby Salve Lavender. Dit is een biologisch product dat uitermate geschikt is voor eczeem baby’s en daarnaast voor baby’s en kinderen met psoriasis.

Contact

Heb jij een eczeem baby en wil je persoonlijk en op maat gemaakt advies? Neem dan vooral even contact op met het team van Biocare Online. Ze hebben als doel om voor eenieder tot een goede oplossing te komen. Het telefoonnummer is 0642801794.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn