Een tijdje terug heb ik geschreven over een fijne scheergel. Vorige week merkte ik op dat mijn scheermes bot werd en daarom ben ik dus op zoek gegaan naar een nieuwe. Omdat dit tegenwoordig super makkelijk gaat via het internet, ben ik wat webshops afgegaan. Zo kwam ik terecht bij Mannenzaak via mannenzaak.nl. Je ziet het vast aan komen: ik heb het ideale scheermes ontdekt! Het blijft een beetje spannend via internet. De website zag er goed uit en dit trekt mij dan ook vaak over de streep. De bestelprocedure en het scheermes zelf spreken mij erg aan. Dit maakt dat ik jullie graag het een en ander wil vertellen over mijn ervaring.

Voor ieder een passend scheermes!

Op de website van mannenzaak worden overigens niet alleen scheermessen verkocht. Zij verkopen artikelen voor je baard, je gezicht, je haar, je lichaam en dus artikelen om je mee te kunnen scheren. De website heeft een duidelijk menu welke je naar de gewenste pagina leidt. Eenmaal aangekomen bij de pagina van de scheermessen, besefte ik dat ik erg veel keuze had. Wil ik een scheermes met kwast? Of toch een elektrisch scheermes? Misschien wel een gehele scheerset? Wil ik dan een handvat van pruimenhout of van berkenhout? Net zoals mijn vrouw altijd doet, heb ik ruim de tijd genomen voor het internetshoppen. Na enige tijd ging mijn voorkeur uit naar het volgende model: Mach 3 scheermes Vivo Pruimenhout. Een erg gaaf, klassiek model. Het houten handvat doet je denken aan het scheermes van je opa. Althans wel aan de mijne. 

Waarom Mannenzaak?

Zoals ik aan het begin al heb vermeld, spreekt zowel de bestelprocedure als het product mij aan. 

 • Allereerst de website. Deze is erg eenvoudig ingericht. Duidelijk en geen omleidende pagina’s. Echt een website voor mannen dus!
 • We zijn er inmiddels aan gewend geraakt, maar het blijft fijn. Bij Mannenzaak kun je achteraf betalen. Ja, dus ook jij als student die pas volgende week weer studiefinanciering krijgt.
 • Zelfs het bezorgmoment kan je inplannen. Ze kunnen het je dus niet makkelijker maken. 
 • Mannenzaak levert je scheermes erg snel. Als je het vandaag nog bestelt (vóór acht uur) dan ontvang jij morgen al je scheermes.
 • Bij bestelling boven de €45 verzenden ze gratis! Mijn scheermes kost €48 dus daar had ik dan even geluk mee.
 • Ze verkopen diverse, bekende merken zoals: Proraso, Mühle, Uppercut, Reuzel en Clubman.
 • Een hoop producten komen uit een serie. Je hoeft dus niet het hele internet af te zoeken naar het scheermes, scheergel en aftershave van hetzelfde merk. Bij Mannenzaak vindt je het allemaal!
 • Het scheermes is goed verpakt.
 • Het scheermes is van hoge kwaliteit. Er wordt sterk hout gebruikt voor het handvat. De mesjes zijn scherp, maar liggen zacht op de huid. 
 • De mesjes gaan lang mee. Je kunt ze ook altijd bij- of nabestellen op hun website.
 • De scheermessen van Mannenzaak worden vaak gemaakt van duurzaam materiaal.
 • Voor zo’n duurzaam, kwalitatief en mooi scheermes is de prijs erg laag!

Dus heb jij ook een nieuw scheermes nodig? Neem snel een kijkje op de site waar jij je als echte man helemaal thuis zult voelen. Veel plezier en succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn