Online boekhouden is helemaal van deze tijd. Het is flexibel en erg makkelijk. Wanneer u dus zoekt naar een online boekhouder dan bent u bij finovion aan het goede adres. In enkele muisklikken heeft u al toegang tot de financiën van uw bedrijf. 

Het online boekhoudprogramma

Het is fijn om als ondernemer op elk tijdstip en elke plaats toegang te hebben tot uw financiële administratie. Met het boekhoudprogramma van finovion kunt u makkelijk de administratie verwerken en bekijken. Doordat het programma makkelijk is ingericht bespaart het veel tijd. En het voordeel is dat het gewoon veilig te gebruiken is en u de volledige controle in eigen handen houdt. Een online boekhouder is dus echt een uitkomst voor bedrijven die modern zijn en met de tijd mee willen gaan. Met online boekhouden, boekhoud je in de cloud. Dit is een online opslag waar alle gegevens op staan. Dit wordt over het algemeen als erg veilig beschouwt omdat het op een onbekende server ergens op de wereld staat. Het is dus niet tastbaar. 

Kosten van een online boekhouder

De boekhouding uitbesteden is vaak veel duurder dan het zelf doen. Wanneer je de administratie aan een professional overlaat krijg je vaak te maken met uurtarieven. Hierdoor kost het meer geld dan dat je het zelf bij een online boekhouder doet. Het is logisch dat als je totaal geen verstand van cijfers en administratie hebt je het dan uitbesteed maar anders is het toch verstandig om eens te kijken naar een online boekhouder. Bij finovion liggen de prijzen laag waardoor een online boekhouder erg aan te raden is! Het is belangrijk dat elk bedrijf, zelfs met een laag budget gebruik kan maken van onze service. Daarom bieden wij het boekhoudprogramma tegen een aantrekkelijke prijs aan. En daarbij komt dat u ook toegang heeft tot uitgebreide functionaliteiten waardoor u alles op één plek heeft qua administratie en u ook nog eens geld bespaart. Enkele dingen worden zelfs al automatisch ingevuld door het boekhoudprogramma zelf. Erg handig want zo kunt u meer tijd besteden aan uw vak dan aan het invullen van allerlei zaken. 

finovion ook voor kleine bedrijven

Zelfs voor kleine bedrijven is er door finovion.nl boekhoudsoftware ontwikkeld. Hierdoor kunnen bedrijven tot 10 man personeel ook gebruik maken van een online boekhouder. Erg handig als u niet veel tijd en geld wilt kwijt zijn aan de financiële administratie, want het moet toch gebeuren. U kunt er daarna altijd nog voor kiezen om uw pakket uit te breiden naarmate uw bedrijf is gegroeid. finovion denkt graag mee! 

Boekhouden bij finovion

Het is een uitstekende keuze om te gaan voor een online boekhouder. De software voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria zodat u zeker weet dat de administratie in veilige handen is. Heeft u toch nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op zodat we er samen naar kunnen kijken. En om uw eventuele twijfels weg te nemen, hier nog op een rijtje de voordelen van een online boekhouder:

  • Tijdbesparend 
  • Laag in kosten
  • Makkelijk en gebruiksvriendelijke software
  • Toegang op elk moment
  • Voor kleine en grote bedrijven geschikt

Met een online boekhouder bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan uw financiele administratie 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn