Hé daar! Deze week weer een blog van mij. Ik heb een tijdje niks van me laten horen, omdat ik zo druk was met afstuderen. Dit is overigens erg goed gegaan waardoor ik nu weer tijd heb om lekker te schrijven. Vandaag schrijf ik weer over een product dat ik heb aangeschaft. Het gaat deze week over een naambord van de NaambordenCentrale. Ik zal jullie vertellen wat ik precies besteld heb, waarom en wat ik er van vind. Veel leesplezier allemaal!

Een naambord van de NaambordenCentrale

Als jij net als ik op zoek bent naar een leuk naambord, dan je bij de NaambordenCentrale aan het juiste adres. Zelf ben ik twee jaar geleden gaan samenwonen met mijn vriend. We hebben een mooi huisje gevonden in Hengelo en we wonen hier al twee jaar met erg veel plezier. Toch ontbreekt er al die tijd iets aan ons huis: een naambord! En dat terwijl ik sinds week één riep dat dit het eerste product is dat ik zal aanschaffen. Niet gelukt helaas. Ik vind een naambord zo belangrijk omdat dit in mijn ogen erg uitnodigend staat. Dat is ook precies wat ik wil. Ik vind het belangrijk dat mensen zich vrij voelen om bij ons langs te komen op visite en dat wil ik dan dus ook graag uitstralen. Een naambord kan hier goed aan bijdragen. Ik heb een beetje gespiekt bij andere mensen en ik zag dat over het algemeen de achternaam op het naambord komt te staan. Dit vond ik nogal formeel en dit past ook niet bij mij en mijn vriend. Onze voornamen zou ik een stuk leuker vinden. Ook zou ik graag een verwelkomende tekst op het naambord willen. Bij de NaambordenCentrale bleek het allemaal mogelijk te zijn. Deze website heb ik gevonden via Google. De organisatie produceert veel bordjes voor huizen, maar ook voor bedrijven. Je kunt hierbij aan erg veel verschillende bordjes denken. Ze worden gemaakt van onder andere de volgende materialen:

  • Perspex
  • Metaal
  • Messing
  • Leisteen
  • Kunststof
  • Hout
  • Beton
  • Glas
  • Natuursteen
  • Acrylaat

Persoonlijk ben ik een groot fan van leisteen. Zo heb ik al een kaasplankje van leisteen en ook onderzetters van leisteen. Ik vind het een erg mooi natuurlijk materiaal en het is dan ook geen verrassing dat ik koos voor een naambord van leisteen. Ik heb wat rond gesnuffeld op de website en na een tijdje heb ik een keuze gemaakt.

Mijn ervaring

Ik koos voor een naambord van leisteen van 30 bij 15 centimeter. Dit bord heeft onafgewerkte uiteinden en dit geeft een gezellige, informele look. Je hebt de mogelijkheid om twee tekstregels in te vullen en daarnaast ook het huisnummer. Ik koos voor de volgende tekst: “Welkom bij Tim en Anne”. Er was al een huisnummer aan ons huis gevestigd, dus deze heb ik niet ook nog op het naambord laten zetten. Ik ben erg tevreden over het mooie product. Het past precies bij de kleuren van mijn huis en het straalt veel gezelligheid uit. Een naambord bestellen bij de NaambordenCentrale.nl gaat erg gemakkelijk. Het is mogelijk om een gratis proefdruk en offerte aan te vragen. Ook wordt het product gratis verzonden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn