Wanneer u veel op de weg te vinden bent, is het niet altijd even eenvoudig om ervoor te zorgen dat u goed voedsel binnenkrijgt. Wij willen u daarom graag uitnodigen om uw lunch in Vianen te nuttigen. Wij van Zas-en-Fratsen.nl kunnen u namelijk een heerlijke lunch in Vianen aanbieden in ons sfeervolle cafe. Wij liggen aan een drukke doorgangsroute waardoor u dus nooit ver hoeft om te rijden om even bij ons aan te wippen. Wij beschikken tevens over voldoende parkeergelegenheid en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in ons mooie cafe zouden mogen verwelkomen voor een heerlijke lunch in Vianen. Wij serveren ieder seizoen tal van verschillende gerechten die een ding gemeen hebben: ze zijn altijd verrukkelijk en uitermate origineel. Wij vinden het dan ook altijd heel prettig om te merken dat mensen heel erg genieten van onze lunch in Vianen en wij hopen dat wij u ook een keer zouden mogen ontvangen in onze gelegenheid. Wij zijn beschikbaar om u een onvergetelijke lunch in Vianen aan te bieden. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent of waar u trek in heeft, wij zorgen ervoor dat u een heerlijke voedzame lunch in Vianen krijgt aangeboden. Wij nodigen u daarom graag uit om een keer naar onze site te komen kijken. Op zas-en-fratsen.nl kunt u heel veel interessante informatie over ons cafe vinden en wij hopen dat u onder de indruk zult zijn van de menukaart die wij hebben samengesteld. U zult zien dat wij voor iedereen wel iets lekkers op de kaart hebben weten te zetten. Mocht u dus liever geen vlees willen eten, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u iets heerlijks krijgt aangeboden waar u optimaal van zult genieten.

Wij wisselen onze menukaart regelmatig af

Wij kunnen voor u een heerlijke lunch in Vianen verzorgen. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat u een interessant aanbod krijgt en dat u altijd een heerlijke smaaksensatie tegemoet zult gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke pastasalades? Deze zijn zeer voedzaam maar niet zozeer vullend dat u er last van krijgt. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u een voedzame maaltijd krijgt die u weer energie geeft om de dag voort te zetten. Ook wanneer u speciale diëten heeft, bent u uiteraard van harte welkom om bij ons de lunch in Vianen te komen genieten. Onze kok kan alles voor u maken waar u maar behoefte aan heeft. Wij kunnen veganistisch, glutenvrij, vegetarisch, of wat u ook maar wilt voor u koken. Wij willen namelijk dat u een heerlijke lunch in Vianen kunt gebruiken en wij hopen dan ook dat wij u snel en keer in onze gelegenheid zouden mogen verwelkomen. Wij garanderen u dat u hier een heerlijke lunch in Vianen kunt nuttigen en wij zullen u hier nooit een hoge prijs voor vragen. Wilt u daarom graag een keer echt lekker lunchen? Kom dan een keer naar onze zaak. Jan Kees staat voor u klaar om u te bedienen en wij hopen dan ook dat u hem snel een keer wilt begroeten.

U kunt bij ons ook terecht voor feesten

Wilt u graag met een groep mensen iets komen vieren onder het genot van een heerlijke lunch in Vianen? Dat kan natuurlijk altijd. Wij willen u echter wel vragen om even een reservering te maken zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Kortom:

  • wij heten u van harte welkom
  • wij wisselen vaak van kaart
  • wij houden rekening met alle mogelijke diëten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn