Zou je graag een goede boekhouder in Utrecht hebben? Dan heb ik een tip voor je die van grote waarde kan zijn. Toen ik voor mezelf begon enkele jaren geleden, wilde ik gelijk een goede boekhouder uit Utrecht inschakelen om me op financieel gebied bij te staan. Maar het is nogal wat om iemand in te huren voor je financiële zaken, ik wilde dat ik iemand helemaal zou kunnen vertrouwen. Niet alleen omdat die op een vertrouwelijke manier met je gegevens moet omgaan. Maar daarbij ook omdat die simpelweg vakwerk moet leveren. Toen ik mijn eigen bedrijf opstartte, voelde dat echt als mijn eigen kindje. Ik was erg beschermend en wilde aan de ene kant het liefste zelf alles in de hand houden. Maar ik weet goed wat mijn kwaliteiten zijn, maar ook wat mijn zwaktes zijn. En de boekhouding behoort zeker niet tot een van mijn kwaliteiten dus dan kun je maar beter daar iemand voor inschakelen. Ik ben eerst online gaan kijken wie mij een goede kandidaat leek en toen ik de site boekhouder-utrecht.net zag, was ik gelijk enthousiast.

Een boekhouder in Utrecht waar je altijd op kunt rekenen

Ik bedacht eerst voor mezelf welke diensten ik zou willen afnemen bij een boekhouder in Utrecht. Dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Jaarrekening opstellen
  • Aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting
  • Boekhouding
  • Fiscaal advies
  • Boekhouder-utrecht

Ik vond het belangrijk om eerst eens kennis te maken en daarom heb ik snel contact opgenomen met deze boekhouder in Utrecht. Een eerste kennismaking zegt wat mij betreft al veel over een bedrijf en ik merkte gelijk dat er een klik was. Je voelt de kennis die ze in huis hebben en ze denken echt met je mee. Ik vind het heel belangrijk dat je als persoon en bedrijf wordt behandeld en niet als een nummer waar ze totaal geen ‘feeling’ mee hebben. Gelukkig kun je bij Boek Je Winst zeker rekenen op een persoonlijke benadering en dat voelt heel goed. Ik kan inmiddels na een paar jaar ervaring zeggen dat Boek Je Winst echt een zeer goed bedrijf is dat je altijd goed bijstaat. Ze regelen niet alleen van alles voor je, maar kunnen je ook van zeer vakkundig en persoonlijk fiscaal advies voorzien. Dat is voor mij ook van zeer grote waarde gebleken. Dus heb je een bedrijf dat ook een excellente boekhouding verdient, ga dan snel naar de site van Boek Je Winst en maak een afspraak.

Een mooie aanwinst voor je bedrijf

Het is zo’n geruststelling voor mij om deze boekhouder uit Utrecht achter de hand te hebben. Je weet dat je altijd op ze terug kunt vallen en dat is voor mij echt een pak van mijn hart. Ze doen altijd wat ze beloven en regelen alles tot in de puntjes. Daarom passen zij zo goed bij mij. Ze rekenen ook zeker aantrekkelijke prijzen, dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. Helaas is dat bij sommige boekhouders soms wel anders. Het enige wat je hoeft te doen als eerste stap, is naar de site gaan en een offerte aanvragen. Dan krijg je al een eerste impressie van wat deze boekhouder in Utrecht voor jou kan betekenen, en je zit dan nog nergens aan vast. Dat is heel fijn voor een bedrijf om te ervaren, ga gewoon met ze in gesprek om samen te kijken naar wat het beste is voor jouw bedrijf. Dan kun je net als ik genieten van een mooie samenwerking en daar plukt je bedrijf ook zeker de vruchten van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn