Letselschade kan op verschillende manieren worden opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeval, bedrijfsongeluk, letsel door dieren of wellicht hebt u veel pech, omdat u struikelt over een losliggende stoeptegel. Het is bij alle vormen van letsel belangrijk om te weten wie aansprakelijk gesteld kan worden, zodat er schadevergoeding verhaalt kan worden voor de opgelopen letselschade. Met behulp van een advocaat letselschade bij TOP Letselschade weet u zeker dat u juist geïnformeerd en begeleid wordt bij het vorderen van schadevergoeding. Ons team bestaat uit universitair geschoolde juristen in het Nederlandse recht met als specialisatie het aansprakelijkheid- en schadevergoedingsrecht. Wij ondersteunen met onze jarenlange ervaring zowel belangenbehartigers als de verzekeraar met onze vakkennis. Bij TOP Letselschade werken wij grootschalig op landelijk niveau en staan wij uitsluitend slachtoffers van letselschade bij.

Persoonlijke en gratis bijstand van een advocaat letselschade bij TOP Letselschade

Bent u slachtoffer van letselschade? Neem dan voor gratis juridische bijstand contact op met een advocaat letselschade werkzaam bij TOP Letselschade. Wij vragen geen vergoeding van u, dit wordt namelijk verhaalt op de aansprakelijke partij. Uiteraard is het mogelijk dat u zelf deels aansprakelijk bent voor de schade en het ongeval. In dat geval vragen wij tevens geen vergoeding van u. De wederpartij vergoed een gedeelte en de rest nemen wij voor onze rekening. Letselschade heeft een behoorlijke impact en kan grote gevolgen hebben op uw leven. Om u zo goed mogelijk bij te staan, zal uw advocaat letselschade altijd betrokken zijn bij de situatie. Alleen zo kunnen wij voor het beste resultaat gaan namens u.

Aanpak letselschade

Onze advocaten letselschade hanteren een persoonlijke werkwijze. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij alle tijd om te luisteren naar uw verhaal. Wij horen graag uitgebreid wat er is gebeurd en welk letsel u precies heeft opgelopen. Vervolgens zal uw advocaat toelichten wat onze gratis juridische bijstand inhoud en welke opties u heeft om schade te verhalen bij de wederpartij.
Een cruciaal onderdeel van het proces, is het verzamelen van bewijs. Voorbeelden hiervan zijn ingevulde schadeformulieren, getuigenverklaringen of een proces-verbaal. Zodra uw advocaat letselschade een complete verzameling heeft van het bewijs, wordt dit verstuurd naar de aansprakelijke partij of de verzekeraar met een aansprakelijkstelling. Als u zelf het ongeluk heeft veroorzaakt, zullen wij met een schadeverzekering inzittende een beroep doen op de dekking van de verzekering. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met het benadrukken van op tijd uitkeren van financiële voorschotten, zodat u eventueel oplopende schadekosten niet zelf hoeft vooruit te betalen.
Om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen, is het noodzakelijk dat u zo spoedig mogelijk uw klachten bij een arts meldt. Deze medische gegevens zijn namelijk cruciaal bij het vaststellen van uw letsel. Onze medische adviseur geeft hierover vervolgens een advies over de letselschade. Dit wordt gebruikt om bij de verzekeraar de schade goed te kunnen onderbouwen. Hoe meer duidelijk vaststaat, hoe groter de kans op een maximale en vooral volledige schadevergoeding.

Kies voor een advocaat letselschade bij TOP Letselschade:

  • Gratis juridische bijstand
  • Betrokken en persoonlijke advocaten
  • Jarenlange ervaring
  • Uitsluitend voor slachtoffers van letselschade
  • Vakkundig advies voor verzekeraars en belangenbehartigers
  • Voor volledige en maximale schadevergoeding
  • Landelijk niveau werkzaam 

Bent u nog opzoek naar een advocaat letselschade? TOP Letselschade beschikt over een ervaren team aan advocaten die graag voor u aan de slag gaan. Bezoek onze website voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: topletselschade.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn