In het begin van dit jaar hebben mijn vriendin en ik een mooi appartement in Amsterdam gekocht. We waren al een tijdje aan het zoeken en vonden het erg lastig om een geschikt appartement te vinden. We wilden iets kopen tijdens een hele gekke markt en zagen dat veel huizen en appartementen werden verkocht boven de vraagprijs. Hier konden wij vaak niet tegen opbieden en zagen dat veel mooie appartementen voor onze neus verkocht worden. We raakten erg gefrustreerd en wisten even niet meer wat we moesten doen. Uiteindelijk besloten we om een goedkoper appartement te kopen, waar we nog het een en andere aan moesten verbouwen. Veel kopers in Amsterdam willen meteen in het huis trekken, ze willen een huis waaraan ze niets hoeven te doen. Door een ouder appartement te kopen, konden we nog wel iets kopen op een mooie locatie. Tijdens de verbouwing konden mijn vriendin en ik dan in het huis van mijn ouders wonen, die zouden toch voor een paar maanden in Spanje zitten. Zelf zijn mijn vriendin en ik niet zo handig, we kunnen wel schilderen en een paar kleine dingetjes doen, maar voor dit appartement hadden we echt experts nodig. We hadden allebei geen ervaring met het verbouwen van een huis, dan kies je er al snel voor om dit te laten uitbesteden. Ook hebben we allebei een drukke baan, we wisten niet waar we de tijd vandaan moesten halen om te verbouwen. Het leek ons het beste om een aannemer in Amsterdam in te schakelen. Een aannemer in Amsterdam kon dan de hele verbouwing leiden.

Een aannemer in Amsterdam via BBAN bouwbegeleiding

We kenden allebei geen aannemer in Amsterdam en moesten daarom naar eentje op zoek. Online was een aannemer in Amsterdam en omgeving snel gevonden, maar we wilden ook iemand waarbij we een goed gevoel hadden en die het voor een goede prijs kon doen. Dat bleek een stuk lastiger, de offertes die we gekregen hadden varieerde erg in prijs en we hadden niet bij iedereen een fijn gevoel. We besloten om verder te zoeken en kwamen toen de website bban.nl tegen. Op deze website gaven ze aan dat ze konden besparen op een aannemer in Amsterdam en daarnaast de werkzaamheden in de gaten zouden houden. Dit leek ons erg fijn, want zo hoefden we niet alleen minder te betalen, maar waren we er ook zeker van dat alles goed uitgevoerd zou worden. We namen contact met BBAN bouwbegeleiding op, om te zien wat ze voor ons konden doen. Het bleek dat we echt flink konden besparen op een aannemer in Amsterdam en dat zij konden helpen met verschillende onderdelen van de verbouwing. We hadden hier meteen een goed gevoel over en besloten om met ze in zee te gaan.

Een verbouwing zonder zorgen

BBAN bouwbegeleiding heeft ons erg goed geholpen met de verbouwing. Ze zochten voor ons een aannemer in Amsterdam met een voordelige prijs. Tijdens de verbouwing hadden ze regelmatig contact met de aannemer en zorgen ze dat alles zonder problemen verliep. Ze controleerden regelmatig de vorderingen en achteraf beoordeelden ze alle werkzaamheden, zodat we dat niet meer zelf hoefden te doen. Ze ontnamen ons alle zorgen, waardoor wij enkel hoefden te wachten tot alles klaar was. Bij een verbouwing is het verstandig om samen te werken met BBAN Bouwbegeleiding

  • Ze zoeken een goedkope en betrouwbare aannemer
  • Kunnen helpen bij verschillende onderdelen van een verbouwing
  • Controleren tussentijds alle vorderingen
  • Achteraf beoordelen ze al het werk en spreken de aannemer er op aan als het nodig is
  • Ze ontnemen alle zorgen van een verbouwing
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn