U hebt misschien het idee dat het geen goed plan is om voor deze strafbeschikking een advocaat in de arm te nemen, omdat u denkt dat het inschakelen van een advocaat u meer zal kosten dan de opgelegde straf. Het is inderdaad een feit dat bij een strafbeschikking een advocaat in de arm nemen van een duur advocatenkantoor een erg kostbare zaak zal kunnen worden. Laat dan niet het idee varen om voor de strafbeschikking een advocaat te raadplegen, want dit is nog steeds een optie. U kunt bij een strafbeschikking een advocaat contacten via de website Strafbeschikking-advocaat.nl. U staat er dus echt niet alleen voor. Zorg er dus voor dat u na het ontvangen van de brief gelijk contact zoekt met deze advocaten. Bij een ontvangen strafbeschikking een advocaat inschakelen van deze firma heeft de volgende voordelen:

  • Deskundig advocaat adviseert over uw strafbeschikking
  • Hulp bij het instellen van verzet
  • Binnen 24 uur contact met een advocaat
  • Vertrouwelijk en gratis eerste gesprek
  • Duidelijke redelijke kosten (ook pro-deo)

Op de site vindt u uitgebreide informatie over een strafbeschikking en een advocaat inschakelen. Twijfel vooral niet om eens te site te bezoeken.

Schakel tegen zeer redelijke kosten een strafbeschikking advocaat in

Heeft u een strafbeschikking ontvangen, dan betekent dit dat u door de Officier van Justitie een straf is opgelegd. Deze kan hiertoe besluiten wanneer u een strafbaar feit heeft gepleegd. Zo’n beschikking ontvangt u doorgaans via de post. Per brief wordt u meegedeeld wat uw straf zal zijn. Het kan best als een schok komen om zo’n brief te ontvangen. Het is misschien zelfs iets wat u helemaal niet aan had zien komen. Het lijkt er in eerste instantie op dat zo’n strafbeschikking al definitief is, maar dat is het eigenlijk pas als u geen actie onderneemt. Er zal een straf vermeld zijn in de brief, maar erger voor u is misschien nog wel dat u een strafblad zult hebben waarop deze straf staat vermeld. Het kan zijn dat u het idee hebt dat u totaal geen blaam treft en dat het krijgen van de straf zeer buiten proporties is. Dan is het geen goed idee om de brief aan de kant te leggen en de straf te accepteren. Schakel dan gelijk na het lezen van de strafbeschikking een advocaat in. De kans is aanwezig dat het niet alleen nodig is om een geldboete te moeten betalen, maar ook kunt u voorkomen dat u een aantekening zult krijgen op uw strafblad. Het hebben van een strafblad zal voor veel bedrijven een reden zijn om u niet aan te nemen. U kunt zich nog zo verdedigen en nog zo’n mooi cv hebben, het hebben van een strafblad kan roet in het eten gooien. Bent u op sollicitatiegesprek voor een functie, dan is de kans groot dat u niet aangenomen zult worden op basis van deze strafbare feiten. Veel werknemers vragen namelijk ook om een Verklaring Over Gedrag. Wanneer u deze opvraagt, dan zal ook hier in staan dat u een straf opgelegd hebt gekregen. Accepteer dus nooit zomaar een straf die u op wordt gelegd door de Officier van Justitie, of u moet van mening zijn dat de straf geheel terecht is. Bij een strafbeschikking een advocaat contacten van Strafbeschikking-advocaat.nl, dat is het beste wat u in dit geval kunt doen. Deze zal u om te beginnen adviseren over wat u het beste kunt doen en wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk staat deze ook voor u ter beschikking om bezwaar aan te schrijven tegen de uitspraak van de Officier van Justitie. Contact bij een ontvangen strafbeschikking gelijk een advocaat van dit bureau, dat is het beste wat u kunt doen. Zorg er wel voor dat u binnen 24 uur na uw ontvangen strafbeschikking een advocaat inschakelt. Ga dus niet afwachten of de brief vanzelf zal verdwijnen en leg ‘m ook niet neer om even iets anders te gaan doen. Bel bij een gekregen strafbeschikking met een advocaat van dit kantoor en de eerste belangrijke stap is gezet. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken die u heeft vertrouwelijk.

Het eerste gesprek is altijd gratis

Het eerste gesprek dat u zult hebben n.a.v. uw strafbeschikking met een advocaat, zal geheel gratis zijn. U hoeft dus niets te betalen voor het inwinnen van informatie met betrekking tot de strafbeschikking bij een advocaat van Strafbeschikking-advocaat.nl. Ook qua kosten is het aantrekkelijk om bij een ontvangen strafbeschikking met een advocaat af te spreken. De diensten van de advocaat zijn in bepaalde gevallen zelf pro-deo. Na contact te hebben gelegd ontvangt u gelijk het mobiele nummer van uw toegewezen advocaat, zodat u op ieder moment van de dag hier contact mee op kunt nemen. Ga gelijk naar de website en vul het formulier in. Hierbij is het nodig om persoonlijke gegevens in te vullen en uw zaak kort te omschrijven. Ook wordt van u gevraagd om het onderwerp van de strafbeschikking aan te geven. Het kan gaan om bijvoorbeeld oplichting, bedreiging, diefstal, mishandeling, enzovoorts. Vul ook het parketnummer van uw zaak in klik daarna op versturen. Er zal zo snel mogelijk een advocaat met u in contact willen komen. Heeft u trouwens vragen, kijk dan eerst eens bij de veel gestelde vragen om te zien of uw vaag hier mogelijk al behandeld wordt. Goed om te weten is dat de advocaten werkzaam zijn door heel Nederland. Ze zijn dus niet gebonden aan een bepaald gebied.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn